BACHELORSTUDIES

Bachelorgrad programmer i Journalistikk og massekommunikasjon i Tilburg Nederland

En bachelor 's grad er gitt til studenter som oppfyller de nødvendige kravene gitt av høyskole eller universitet de er til stede. Kravene omfatter tre til syv år med fokus på et tema, vanligvis referert til som en stor eller konsentrasjon.

Journalistikk refererer til å skrive om aktuelle hendelser for kringkasting nyheter på radio eller TV, eller trykte artikler for aviser og andre publikasjoner. Journalister bidra til å stimulere og engasjere publikum og bidra til å informere lesere og seere av verden rundt dem.

Nederland er en bestanddel land i Kongeriket Nederland, som består av tolv provinser i Nordvest-Europa og tre øyer i Karibien. Engelsktalende elever vil ikke ha noen problemer med å finne egnede kurs. For internasjonale studenter som søker til universiteter i Nederland, flere stipender er tilgjengelige.

Den vakre byen Tilburg er kjent som en perfekt ferie spot. Men ikke mange er klar over at dette stedet har noen gode utdanningsinstitusjoner som Tilburg University - School of Economics and Management. Disse universitetene er kjent for kvalitet utdanning og har gode forretningsforbindelser studier avdelinger.

Topp Bachelorgrad studie i Journalistikk og massekommunikasjon i Tilburg i Nederland

4 Resultater i Journalistikk og massekommunikasjon, Tilburg Filter

Bachelor i internasjonal handel og kommunikasjon

ISM University of Management and Economics
Bachelor
<
Fulltid
<
3 år
Engelsk
Campus

Det internasjonale forretnings- og kommunikasjonsprogrammet er utformet ved å ta hensyn til globale forretningstrender som globalisering, multikulturell karakter av forretning ...

Les mer

Bachelor i kommunikasjon - Internasjonal kommunikasjonsledelse

Fontys University of Applied Sciences
BA
sep. 2021
<
Fulltid
<
4 år
15 juni 2021
Engelsk
Campus

Programmet for dette fireårige bachelorprogrammet er variert. Med skiftende medier og nye trender i samfunnet utvikles det også kontinuerlig. Copywriting, Storytelling, utvikl ...

Les mer

Bachelor i IKT: Programvare - Teknologi - Business - Mediedesign

Fontys University of Applied Sciences
BSc
feb. 2021
<
Fulltid
<
48 måneder
Engelsk
Campus

ICT Fontys Eindhoven Campus tilbyr 4 BSc-programmer: IKT og programvareteknikk, IKT og næringsliv, IKT og teknologi og IKT og mediedesign. I første semester følger du kurs og ...

Les mer

Bachelor i Markedsføring Management - Digital Business Concepts

Fontys University of Applied Sciences
BSc
sep. 2021
<
Fulltid
<
48 måneder
15 May 2021
Engelsk
Campus

Vår BBA Marketing Management - Digital Business Concepts (DBC) skiller seg fra andre Marketing Management-programmer på flere punkter.

Les mer