BACHELORSTUDIES

Bachelorgrad programmer i Journalistikk og massekommunikasjon i Oman

Tjene en bachelor 's grad oppnås ved å fullføre den nødvendige studium tilbys av høyskole eller universitet du melde deg på. Kan du fullfører dette studiet ta tre til syv år, avhengig av hvor du søker din grad.

Journalistikk refererer til å samle, organisere og presentere informasjon på en skriftlig eller kringkaste form. Journalister er forfattere og formidlere som stiller de viktige og noen ganger ubehagelig spørsmål for å hjelpe enkeltpersoner gjøre følelse av hendelsene utspiller seg rundt dem både lokalt og internasjonalt.

Når du trenger å utforske Østen og lære den fantastiske og rik arabisk kultur, melde deg på et universitet eller høyskole kurs i Oman. Dette er et land med ranking institusjoner som Sultan Qaboos University, University of Nziwa, og Dhofar University. Få lære de mange måter å leve på i arabiske mens han studerte i Oman.

Bachelorgrad program i Journalistikk og massekommunikasjon i Oman

1 Resultater i Journalistikk og massekommunikasjon, Oman Filter

BIng Process Engineering

German University of Technology in Oman
Bachelor
<
Fulltid
<
7 semestre
Engelsk
Campus

Bachelor of Engineering i prosess Engineering på GUtech er skreddersydd for kravene til sultanatet i Oman og den bredere regionen, men det bygger på toppmoderne kompetanse akk ...

Les mer