BACHELORSTUDIES

Bachelorgrad programmer i Journalistikk og massekommunikasjon på Filippinene

En Bachelor 's grad kan lede pedagogiske dører, gir mulighet for karriereutvikling, eller legge grunnlaget for jakten på en avansert grad. Vårt mål er å hjelpe potensielle studenter navigere programmet utvelgelsesprosessen vellykket. Vi gjør ting enkelt ved å effektivisere søket.

Journalistikk er en tilfredsstillende karriere som kombinerer spenningen ved å dekke nyhetsartikkel med tilfredsstillelsen av en livsstil av offentlig tjeneste. Studieprogrammene er komponert for å gi nyutdannede opplært til å analysere og finne ut av kompliserte hendelser i vår tid samt øke journalistiske normer i alle medier.

Filippinene, offisielt kjent som Republikken Filippinene er en suveren stat i Sørøst-Asia i det vestlige Stillehavet. Engelsk er et av de offisielle språkene i Filippinene og er et obligatorisk fag i alle skoler.

Bachelorgrad program i Journalistikk og massekommunikasjon på Filippinene

3 Resultater i Journalistikk og massekommunikasjon, Filippinene Filter

Bachelor of science i multimedia kunst og vitenskap

Mapúa Institute of Technology
BSc
<
Fulltid
Engelsk
Campus

Dette programmet er designet for å trene studentene til å bli moderne billedkunstnere og interaktive medier designere. Integrering

Les mer

Bachelor of fine arts i digital kino

Mapúa Institute of Technology
Bachelor
<
Fulltid
Engelsk
Campus

Dette programmet er designet for å trene studenter som vil slutte rekkene av den nye rasen av uavhengige filmskapere

Les mer

Bachelor of science i teknisk kommunikasjon

Mapúa Institute of Technology
BSc
<
Fulltid
Engelsk
Campus

Dette programmet er en blanding av den tradisjonelle Mapua styrke (engineering og teknologi utdanning) og en voksende styrke

Les mer