BACHELORSTUDIES

Bachelorgrader i Journalistikk og massekommunikasjon i Slovakia

En Bachelor 's grad kan lede pedagogiske dører, gir mulighet for karriereutvikling, eller legge grunnlaget for jakten på en avansert grad. Vårt mål er å hjelpe potensielle studenter navigere programmet utvelgelsesprosessen vellykket. Vi gjør ting enkelt ved å effektivisere søket.

Journalistikk er opptatt av å skrive og kommunisere historier og aktuelle hendelser og analysere tidligere hendelser for å hjelpe enkeltpersoner bedre forstå fortiden, nåtiden og potensiell fremtidig verden. Journalister arbeide for å samle fakta rundt en hendelse og deretter videresende denne informasjonen til sine lesere, seere og abonnenter.

Den slovakiske republikk er en republikk stat i Sentral-Europa. Den har en befolkning på over fem millioner mennesker. De viktigste grunner til å besøke Slovakia er dens naturlige skjønnhet, levende historie og gode muligheter for avslapning. Slovakene er vennlige og fredelige mennesker som lever i et fritt demokratisk stat. Comenius Univerzity er den eldste eksisterende slovakisk universitetet i Bratislava.

Bachelorgrad studie i Journalistikk og massekommunikasjon i Slovakia

1 Resultater i Journalistikk og massekommunikasjon, Slovakia Filter

Bachelor i medierelasjoner

University of SS. Cyril and Methodius in Trnava
Bachelor
<
Fulltid
<
3 år
Engelsk
Campus

Begrepet medierelasjoner forstås av den profesjonelle offentligheten som regelmessig kommunikasjon med media via å opprettholde gode forhold til journalister som er interesser ...

Les mer