BACHELORSTUDIES

Bachelorgrad studier i Journalistikk og massekommunikasjon i Karlsruhe Tyskland

En Bachelor 's grad kan lede pedagogiske dører, gir mulighet for karriereutvikling, eller legge grunnlaget for jakten på en avansert grad. Vårt mål er å hjelpe potensielle studenter navigere programmet utvelgelsesprosessen vellykket. Vi gjør ting enkelt ved å effektivisere søket.

Journalistikk refererer til å samle, organisere og presentere informasjon på en skriftlig eller kringkaste form. Journalister er forfattere og formidlere som stiller de viktige og noen ganger ubehagelig spørsmål for å hjelpe enkeltpersoner gjøre følelse av hendelsene utspiller seg rundt dem både lokalt og internasjonalt.

Tyskland er et flott reisemål for internasjonale scholarsand har en høy kvalitet høyere utdanning. Verdien av dette utdanningsnivået har blitt forbedret av Tyskland 's sterk økonomi. Utenlandske studenter nyte gode levekår på en sikker og trygge omgivelser. Berlin er hovedstaden.

Karlsruhe er en by med varme somre og har en oseanisk klima. Det ligger i delstaten Baden-Württemberg, Tyskland og er hjem for mer enn 200.000 mennesker. Byen er kjent for sine universiteter og andre fine etableringer av høyere utdanning. De store i forskning, vitenskap og teknologi.

Topp Bachelorgrad i Journalistikk og massekommunikasjon i Karlsruhe i Tyskland

1 Resultater i Journalistikk og massekommunikasjon, Karlsruhe Filter

Bachelor i interkulturell ledelse og kommunikasjon

Karlshochschule International University
Bachelor
<
Fulltid
Engelsk
Campus

Dette programmet forsterker det faktum at selv om globaliseringen ser ut til å overta, er de lokale kulturen fortsatt viktige ettersom de får mer nettverk. Dette kan høres uva ...

Les mer