BACHELORSTUDIES

Bachelorgrader i Journalistikk og massekommunikasjon i Indianapolis USA

En bachelor 's graden tildeles på vellykket gjennomføring av en lavere faglig program. Det er ofte det første grad en student mottatt i hans eller hennes akademiske karriere. Det tar vanligvis fire år med fulltidsstudier å tjene en bachelorgrad.

En grad i journalistikk vil gi deg de handler og selvtillit til å starte din karriere som journalist. En stor journalist ikke har utelukkende spesialiserte og faglige ferdigheter, men også mental bredde og nysgjerrighet om verden.

Utdanning i USA er i hovedsak gitt av offentlig sektor, med kontroll og finansiering kommer fra tre nivåer: statlige, lokale og føderale, i den rekkefølgen.De felles krav for å studere på et høyere utdanningsnivå i USA vil inkludere innleggelser essay (også kjent som angivelse av formål eller egenerklæring), karakterutskrift, anbefaling / referanse brev, språk tester

Byen Indianapolis, har Indiana av en levende økonomi som er vert et stort utvalg av bedrifter og bransjer som omfatter 200 butikker og 35 hoteller. Byen er vert for et stort antall universiteter og institusjoner spredt over hele byen med Indiana University-Purdue University Indianapolis tar forsetet i rangeringen.

Beste skoler Bachelorgrad studie i Journalistikk og massekommunikasjon i Indianapolis i USA

1 Resultater i Journalistikk og massekommunikasjon, Indianapolis Filter

Bachelor i filmstudier

Butler University
Bachelor
sep. 2021
Engelsk
Campus

Denne mindre, ofte sammenkoblet med hovedfaget Critical Communication and Media Studies, utforsker hvordan folk tenker ut og bruker media - enten det er taler, sosiale medier ...

Les mer