BACHELORSTUDIES

Bachelorgrad studier i Journalistikk og massekommunikasjon i Nashville USA

En bachelor 's grad er gitt til studenter som oppfyller de nødvendige kravene gitt av høyskole eller universitet de er til stede. Kravene omfatter tre til syv år med fokus på et tema, vanligvis referert til som en stor eller konsentrasjon.

Journalistikk refererer til å samle, organisere og presentere informasjon på en skriftlig eller kringkaste form. Journalister er forfattere og formidlere som stiller de viktige og noen ganger ubehagelig spørsmål for å hjelpe enkeltpersoner gjøre følelse av hendelsene utspiller seg rundt dem både lokalt og internasjonalt.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Nashville er nordlige sentrale delen og hovedstaden i delstaten Tennessee, USA. På grunn av mange universiteter og høyskoler byen kalles som Athen i sør.

Beste Bachelorgrad studie i Journalistikk og massekommunikasjon i Nashville i USA

2 Resultater i Journalistikk og massekommunikasjon, Nashville Filter

Grafisk design Media

Nossi College of Art
Bachelor
sep. 2021
Engelsk
Campus

Bachelor of Graphic Arts (BGA) Graphic Design Media - For å utmerke seg som grafiker, må du lære av de som har lagt veien foran deg.

Les mer

Video og film

Nossi College of Art
Bachelor
sep. 2021
Engelsk
Campus

Mange muligheter vil presentere seg for kandidater fra dette BGA-studiet. Dette er en spennende grad som tiltrekker studenter fra hele verden med sin sterke og mangfoldige lær ...

Les mer