BACHELORSTUDIES

Bachelorprogrammer i Journalistikk og massekommunikasjon i Appleton USA

En bachelor 's grad er et kjennetegn på høyere utdanning. Det er gitt til de som vier tre til sju år på å studere et bestemt program. En bachelor 's grad kan opptjenes i en rekke disipliner i kunst og vitenskap.

Journalistikk er et felt som fokuserer på å bringe informasjon om lokale, nasjonale og internasjonale hendelser til seg oppmerksomheten til allmennheten. Journalister bidra til å informere folk gjennom intervjuer, observasjon, eller ved å lese og oppsummere tidligere artikler og relevante dokumenter.

Utdanning i USA er i hovedsak gitt av offentlig sektor, med kontroll og finansiering kommer fra tre nivåer: statlige, lokale og føderale, i den rekkefølgen.De felles krav for å studere på et høyere utdanningsnivå i USA vil inkludere innleggelser essay (også kjent som angivelse av formål eller egenerklæring), karakterutskrift, anbefaling / referanse brev, språk tester

Appleton er en voksende by i sentral-østlige Wisconsin, med en befolkning på ca 72 000 innbyggere og en metro på ~ 350.000. Det er kjent for å være trygg, rolig, og visuelt behagelig. Det er kanskje mest kjent som guttedagene byen Harry Houdini, den berømte magiker.

Beste studieprogrammer Bachelorgrad i Journalistikk og massekommunikasjon i Appleton i USA

1 Resultater i Journalistikk og massekommunikasjon, Appleton Filter

Bachelor i filmstudier

Lawrence University
Bachelor
<
Fulltid
<
4 år
Engelsk
Campus

Filmstudier betrakter videomateriale i alle formater og plattformer som viktige kunstformer og kulturartiver som kan analyseres grundig. Utforsk historien, analysen og tolknin ...

Les mer