BACHELORSTUDIES

Deltid Bachelorgrad studier i Journalistikk og massekommunikasjon i Grønn havn USA 2020/2021

En bachelor 's grad er en lavere grad som tilbys av universiteter og høyskoler når studentene fullføre et studieprogram. De fleste bachelorkurs siste tre eller fire år med noen varer inntil syv år.

Journalistikk er et felt som fokuserer på å bringe informasjon om lokale, nasjonale og internasjonale hendelser til seg oppmerksomheten til allmennheten. Journalister bidra til å informere folk gjennom intervjuer, observasjon, eller ved å lese og oppsummere tidligere artikler og relevante dokumenter.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Green Bay er en by i Wisconsin godt kjent som hjembyen til Green Bay Packers, en NFL team. Green Bay er kjent som en av de mest levende, konsentrert og støttende NFL fotball byene i USA.

Deltid Bachelorgrad program i Journalistikk og massekommunikasjon i Grønn havn i USA

1 Resultater i Journalistikk og massekommunikasjon, Grønn havn Filter

Bachelor i kommunikasjon

University Of Wisconsin - Green Bay
Bachelor
<
Fulltid
<
Deltid
Engelsk
Campus

Kommunikasjonsavdelingen Mission er å utvikle kjernekompetanse i muntlig, skriftlig og visuell kommunikasjon for vår tverrfaglige program.

Les mer