BACHELORSTUDIES

Bachelorgrad studier i Journalistikk i De Forente Arabiske Emirater

En bachelor 's grad er et kjennetegn på høyere utdanning. Det er gitt til de som vier tre til sju år på å studere et bestemt program. En bachelor 's grad kan opptjenes i en rekke disipliner i kunst og vitenskap.

Journalistikk kan fokusere på studiet av trykte, elektroniske og kringkastede medier. Journalister kan lære kunsten å fortellere fakta ved å undersøke, intervjue, skrive og levere nyheter gjennom utsalgssteder som inkluderer fjernsyn, radio, web, aviser, magasiner og PR-arbeid.

De forente arabiske emirater er en føderasjon av syv emirater på den østlige siden av den arabiske halvøya, ved inngangen til Persiabukta. Mye av arbeidsstyrken i UAE er utenlandske utlendinger - derav landet 's befolkning makeup være så variert, med Emirati borgere blir en minoritet i sitt eget land.

Bachelorgrad studie i Journalistikk i De Forente Arabiske Emirater

2 Resultater i Journalistikk, De forente arabiske emirater Filter

BA hedrer kreativ skriving og journalistikk

Middlesex University Dubai
BA
<
Fulltid
<
3 år
Engelsk
Campus

Vårt program for kreativ skriving og journalistikk tilbyr den unike opplevelsen av å kombinere begge fagene slik at du fullt ut kan utforske og utvikle ferdighetene dine på tv ...

Les mer

Bachelor of Communication (BCommun) i journalistikk

Murdoch University Dubai
Bachelor
<
Fulltid
<
3 år
Engelsk
Campus

Dette kurset kan gjøre deg kvalifisert for en profesjonell plassering på et kommersielt TV-nyhetsrom eller i et online nyhetsrom. Du lærer ferdighetene du trenger i dagens utv ...

Les mer