BACHELORSTUDIES

Bachelorgrad studier i Journalistikk i Frankrike

Profesjonelle journalister belastes med den avgjørende ansvar for rapportering hendelser, saker og nøkkelinformasjon for publikum gjennom ulike former for media. Bachelor of Journalism studenter i Frankrike vil lære om de mange mediene som kan utnyttes av journalister, deriblant tradisjonelle medier - som print, radio, fjernsyn, kino og telekommunikasjon - og nye medier, som er basert på internett og digitale plattformer. Den pressefrihet og ytringsfrihet er en viktig del av den franske levemåten, og journalister i Frankrike har lenge hatt rett til å rapportere om trender, temaer og historier som er relevante til folket.

Bachelor of Journalism studenter vil studere sentrale ferdigheter knyttet til journalistikk praksis, for eksempel rapportering, analyse og kommentarer, samt kritiske studier som sted journalistikk i en sosial, politisk og historisk kontekst.Nyutdannede fra Bachelor of Journalism programmer i Frankrike kan se frem til karrieremuligheter som reportere, redaktører, spaltister, fotografer, kopi redaktører, nyheter foredragsholderne, meteorologer eller politiske kommentatorer.

Hvis du er klar til å lære mer om hvordan du kan bli kvalifisert for en karriere i det spennende området journalistikk, bla nedover og les mer om Bachelor of Journalism programmer i Frankrike.

2 Resultater i Journalistikk, Frankrike Filter

Multimedia journalistikk lisens eksternt

ESJ Lille : École Supérieure de Journalisme
Bachelor
<
Deltid
<
12 måneder
Fransk
Nettstudier

Graden har som mål å trene fransktalende studentene de grunnleggende prinsippene for journalistikk, noe som gir en hensiktsmessig og brukbar undervisning i faglig sammenheng m ...

Les mer

Bachelor i journalistikk - undervist i fransk

ESJ Paris - École Supérieure de Journalisme
Bachelor
<
Fulltid
<
3 år
Fransk
Campus

Dette programmet undervises på fransk.

Les mer