BACHELORSTUDIES

Bachelorprogrammer i Journalistikk i Târgoviște Romania

En bachelor 's graden tildeles på vellykket gjennomføring av en lavere faglig program. Det er ofte det første grad en student mottatt i hans eller hennes akademiske karriere. Det tar vanligvis fire år med fulltidsstudier å tjene en bachelorgrad.

Studerer journalistikk vil tillate elevene å bli en reporter, en forfatter, en PR-ekspert. Det innebærer utarbeidelse av skriftlig, billedlig, eller lydmateriale som brukes til formidling gjennom offentlige medier med henvisning til saklige, pågående hendelser av offentlig interesse.

Romania er et land som ligger i skjæringspunktet mellom Sentral-og Sørøst-Europa, grenser til Svartehavet. Å komme til Romania er lett fra nesten alle deler av verden, på grunn av sin posisjon, så vel som det faktum at den betjenes av en rekke transport-typer og bedrifter. Rumenske universiteter tilbyr stort utvalg av fagvis programmer i rumensk, engelsk, fransk og tysk.

Topp Bachelorgrad i Journalistikk i Târgoviște i Romania

1 Resultater i Journalistikk, Târgoviște Filter

Bachelor i journalistikk

Valahia University of Targoviste
Bachelor
sep. 2021
<
Fulltid
<
3 år
Engelsk
Rumensk
Campus

I sammenheng med økende interesse for profesjonalisering av en ypperlig yrkesaktivitet, foreslår studieprogrammet for journalistikk alle interesserte i en serie spesialiserte ...

Les mer