BACHELORSTUDIES

Bachelorgrad studier i Journalistikk i Romania

En bachelorgrad er en fire-årig lavere grad og er standarden for høyere utdanning gjennom det meste av verden. Bachelorgrader kan opptjenes ved statlige universiteter, ved private universiteter, ved community colleges og via online universiteter.

Studerer journalistikk vil tillate elevene å bli en reporter, en forfatter, en PR-ekspert. Det innebærer utarbeidelse av skriftlig, billedlig, eller lydmateriale som brukes til formidling gjennom offentlige medier med henvisning til saklige, pågående hendelser av offentlig interesse.

Rumensk universitet kvalifikasjoner høyt verdsatt og anerkjent i Europa og utenfor, laveste skolepenger og levende kostnader i Europa. Rumenerne har en gammel og rik historie, spesielt i hovedstaden Bucuresti med sine 2 millioner mennesker. Internasjonale studenter er villige til å studere i Romania kan gjelde enten til Utdannings-og forskningsdepartementet eller til den valgte rumensk universitet, for å motta Letter of Acceptance.

Bachelorgrad program i Journalistikk i Romania

1 Resultater i Journalistikk, Romania Filter

Bachelor i journalistikk

Valahia University of Targoviste
Bachelor
sep. 2021
<
Fulltid
<
3 år
Engelsk
Rumensk
Campus

I sammenheng med økende interesse for profesjonalisering av en ypperlig yrkesaktivitet, foreslår studieprogrammet for journalistikk alle interesserte i en serie spesialiserte ...

Les mer