BACHELORSTUDIES

Deltid Bachelorprogrammer i Juss 2020 Sør-Amerika

En bachelor 's graden tildeles på vellykket gjennomføring av en lavere faglig program. Det er ofte det første grad en student mottatt i hans eller hennes akademiske karriere. Det tar vanligvis fire år med fulltidsstudier å tjene en bachelorgrad.

Innenfor loven omfatter reglene på plass av et samfunn å styre atferden til sine medlemmer og håndhevelse av samfunnsinstitusjoner av disse reglene. Det er mange sub-disipliner av loven, herunder sivile og strafferetten.

Nasjonene i Sør-Amerika har en sterk opplevelse rik med fremragende arkitektur, stil av matlaging, keramikk og dans. Med en fortid gjennomsyret av folklore, studere i Sør-Amerika vil tillate deg å nyte en kultur som har seiret i evigheter.

Bachelorgrad program Deltid i Juss Sør-Amerika

3 Resultater i Juss, Sør-Amerika Filter

Titre rncp niveau 3: gestionnaire de paie

INEAD
Bachelor
<
Heltid studier
Fransk
Nettstudier

Deux mille pari en dans les dix ans à venir: c'est le nombre de comptables et gestionnaires de paie que les entre de toutes Tailles devraient recruter.

Les mer

Rett

Ibmec
Bachelor
<
Deltid
<
4580 timer
Portuguese
Campus

Graduation i Ibmec Law avtaler med loven i sin helhet oppfordrer studentene til å jobbe samtrafikk mellom de ulike grenene, og også dens forbindelse til andre områder som økon ...

Les mer

Bachelor i lov

Grupo Tiradentes
Bachelor
mars 2020
<
Heltid studier
<
5 år
Portuguese
Campus

Å være en lov grad er å påta seg rollen som endring og sosial endring agent, med arbeidsmaterialet språk og lov.

Les mer