BACHELORSTUDIES

Deltid Bachelorgrad programmer i Jusstudier i Australia 2020

En bachelorgrad er en grad tildelt av universiteter og høyskoler. For å oppnå en bachelorgrad må du frøst fullføre de nødvendige kursene som kan vare i tre til syv år, avhengig av hvilken institusjon du studerer ved.

Feltet av lov og forskrifter guiding ulike aspekter av livet er enorme. De som i dybden av det vanligvis finne noen form for spesialisering om hvilke de er lidenskapelig, slik som reguleringsteori og intellektuell eiendom.

Australia har en subsidiert høyere utdanning for studenter å forfølge de lavere grader. De også gi lån og tilskudd til post graduate studenter. Høyere utdanning starter på lavere grad nivå til doktorgrad tilbys i alle fagområde.

Deltid Bachelorgrad i Jusstudier i Australia

3 Resultater i Jusstudier, Australia Filter

Bachelor of Justice

Queensland University of Technology
Bachelor
24 feb. 2020
<
Heltid studier
<
3 år
Engelsk
Campus

Gjør en forskjell med karriere, inkludert politi, toll, ungdom rettferdighet, intelligens og mer. Ta faglig plassering for å utføre jobben klar.

Les mer

Bachelor of Criminal Justice

University of South Australia Online
Bachelor
jan. 2020
<
Heltid studier
<
Deltid
<
3 år
Engelsk
Nettstudier

Informert av den nyeste tenkningen og den mest oppdaterte utviklingen innen kriminologi, lærer du dagens trender innen innovative felt som cyberkriminalitet, offerkriminalitet ...

Les mer

Bachelor of Laws

University of Southern Queensland (USQ)
Bachelor
<
Heltid studier
<
Deltid
<
3 år
Engelsk
Campus
Nettstudier

Hvis du søker en karriere i loven, vil USQs 3-årige Bachelor of Laws grad få deg der før. Akkreditert av Juridisk Admissions Board som en akademisk kvalifikasjon for opptak so ...

Les mer