BACHELORSTUDIES

Deltid Bachelorgrader i Jusstudier 2020 Oceania

En bachelorgrad er en grad tildelt av universiteter og høyskoler. For å oppnå en bachelorgrad må du frøst fullføre de nødvendige kursene som kan vare i tre til syv år, avhengig av hvilken institusjon du studerer ved.

For å lede folk i riktig retning, er systemer av lov og forskrift etablert. Konteksten som slike retningslinjer er brukt inkluderer alt fra utdanningssystemer til restaurantbransjen i internasjonal politikk.

Oceania også kjent som Oceanica er en region sentrert på øyene i det tropiske Stillehavet. [4] Meninger om hva som utgjør Oceania spenner fra sine tre underregioner av Melanesia, Mikronesia og Polynesia [5] til videre forstand, hele isolerte regionen mellom Asia og Amerika, inkludert Australasia og Malay Archipelago.

Bachelorgrad studie Deltid i Jusstudier Oceania

6 Resultater i Jusstudier, Oseania Filter

Bachelor av kunst i loven

University of the South Pacific USP
BA
feb. 2020
<
Heltid studier
<
3 år
Engelsk
Campus

Bortsett fra det foreskrevne LLB-programmet, tilbys lov også som en disiplin som kan tas i kombinasjon med disipliner av ulike interessepunkter. Tilbys av Law of Law (SOL) for ...

Les mer

Bachelor of Criminal Justice

University of South Australia Online
Bachelor
jan. 2020
<
Heltid studier
<
Deltid
<
3 år
Engelsk
Nettstudier

Informert av den nyeste tenkningen og den mest oppdaterte utviklingen innen kriminologi, lærer du dagens trender innen innovative felt som cyberkriminalitet, offerkriminalitet ...

Les mer

Bachelor of Justice

Queensland University of Technology
Bachelor
24 feb. 2020
<
Heltid studier
<
3 år
Engelsk
Campus

Gjør en forskjell med karriere, inkludert politi, toll, ungdom rettferdighet, intelligens og mer. Ta faglig plassering for å utføre jobben klar.

Les mer

Bachelor of Laws

The University of Waikato
Bachelor
<
Heltid studier
<
4 år
Engelsk
Campus

Studere i en av de øverste 200 loven skoler i verden. Se dypere for å finne ut hvorfor lovene er laget, som har laget dem, hvordan de fungerer og hvordan du kan endre dem.

Les mer

Bachelor of Laws

University of Southern Queensland (USQ)
Bachelor
<
Heltid studier
<
Deltid
<
3 år
Engelsk
Campus
Nettstudier

Hvis du søker en karriere i loven, vil USQs 3-årige Bachelor of Laws grad få deg der før. Akkreditert av Juridisk Admissions Board som en akademisk kvalifikasjon for opptak so ...

Les mer

Titre rncp niveau 3: gestionnaire de paie

INEAD
Bachelor
<
Heltid studier
Fransk
Nettstudier

Deux mille pari en dans les dix ans à venir: c'est le nombre de comptables et gestionnaires de paie que les entre de toutes Tailles devraient recruter.

Les mer