BACHELORSTUDIES

Deltid Bachelorgrad studier i Jusstudier i Russland 2020

En bachelor 's grad er et kjennetegn på høyere utdanning. Det er gitt til de som vier tre til sju år på å studere et bestemt program. En bachelor 's grad kan opptjenes i en rekke disipliner i kunst og vitenskap.

Lov og forskrift er sett av regler og retningslinjer som er opprettet av folk til å bli fulgt av andre mennesker. De underavdelinger av dette feltet omfatter alt fra internasjonale myndighetskontakt for å sikre god forretningspraksis.

Russland (russisk: Россия) er den klart største landet i verden, som dekker mer enn en åttendedel av jordens 's bebodde landområde. Den tidligere State Committee for høyere utdanning i Russland finansiert 240 universiteter, akademier og institutter, noe som gjør Russland til en solid land å studere i.

Deltid Bachelorgrad studie i Jusstudier i Russland

3 Resultater i Jusstudier, Russland Filter

Spesialitet økonomisk sikkerhet: rettslig økonomisk kompetanse

Saratov Socio-Economic Institute
Bachelor
<
Heltid studier
<
5 år
Russisk
Campus

En av betingelsene for effektiviteten i saksbehandlingen i de kriminelle, sivile og voldgiftsforhandlinger, samt foreløpige etterforskningen er kunnskapen om reisemålet og bru ...

Les mer

Rettsvitenskap

Baltic Humanitarian Institute
Bachelor
sep. 2020
<
Heltid studier
<
Deltid
<
4 år
Russisk
Campus

Hovedmålet for fakultetet - utarbeidelse av ungkarer i lov, i samsvar med kravene i statlige pedagogiske standarder for de studenter som ikke snakker russisk språk, for å meld ...

Les mer

Bachelor økonomi: skatter og beskatning

Saratov Socio-Economic Institute
Bachelor
<
Heltid studier
<
4 år
Russisk
Campus

På området forberedelse "økonomi" Profil "Skatter og skattlegging", Institutt for skatter forbereder ungkarer og mestere innen beskatning av bedrifter og enkeltpersoner.

Les mer