BACHELORSTUDIES

Fjernundervisning Bachelorprogrammer i Jusstudier 2020 Sør-Amerika

En bachelorgrad er en grad tildelt av universiteter og høyskoler. For å oppnå en bachelorgrad må du frøst fullføre de nødvendige kursene som kan vare i tre til syv år, avhengig av hvilken institusjon du studerer ved.

Avhengig av ens preferanser, bli en profesjonell i lov og forskrifter kan føre en til en rekke ulike underavdelinger. Blant de mest populære av disse spesialiseringene er forretningsjuss, regulatoriske teori og internasjonale relasjoner.

Håndteringen av offentlige universiteter er langt fra et optimalt alternativ. Private skoler gir mye bedre hjelp i din fjernundervisning opplevelse. Flere elektroniske universitet trekker lærere og elever på store avstander fra hele verden. Dette øker betraktelig mangfoldet i en fjernundervisning klasserommet og produserer utfordrende samtalen blant de fra enormt avvikende lokalsamfunn, regioner og fjerne kulturer.

Sør-Amerika er den fjerde største kontinentet. Den er delt politisk inn i 12 selvstendige land. Sør-Amerika er hjem til den majestetiske Andesfjellene og den mystiske Amazonas. Verdens 's største regnskog, med millioner av arter av eksotiske dyr, er også funnet i Sør-Amerika.

Bachelorgrad Fjernundervisning i Jusstudier Sør-Amerika

3 Resultater i Jusstudier, Sør-Amerika, Fjernundervisning Filter

Rett

Ibmec
Brasil, Rio de Janeiro
Bachelor
Mars 2020
<
Deltid
<
4580 timer
Portuguese
Campus

Graduation i Ibmec Law avtaler med loven i sin helhet oppfordrer studentene til å jobbe samtrafikk mellom de ulike grenene, og også dens forbindelse til andre områder som økon ...

Les mer

Bachelor of Criminal Justice - ACCEL

Anderson University South Carolina
USA, Anderson + 3 Mer
Bachelor
September 2020
<
Heltid studier
<
Deltid
Campus
Nettstudie

The Bachelor of Criminal Justice (BCJ) Degree (avlagt doktorgrad) er utviklet for mid-karriere arbeider voksne som søker karriere i det strafferettslige feltet.Programmet krev ...

Les mer

Bachelor i lov

Grupo Tiradentes
Brasil, Aracaju
Bachelor
Mars 2020
<
Heltid studier
<
5 år
Portuguese
Campus

Å være en lov grad er å påta seg rollen som endring og sosial endring agent, med arbeidsmaterialet språk og lov.

Les mer