BACHELORSTUDIES.NO

Fjernundervisning Bachelorprogrammer i Jusstudier i USA 2020

En Bachelor 's grad kan lede pedagogiske dører, gir mulighet for karriereutvikling, eller legge grunnlaget for jakten på en avansert grad. Vårt mål er å hjelpe potensielle studenter navigere programmet utvelgelsesprosessen vellykket. Vi gjør ting enkelt ved å effektivisere søket.

Feltet av lov og forskrifter guiding ulike aspekter av livet er enorme. De som i dybden av det vanligvis finne noen form for spesialisering om hvilke de er lidenskapelig, slik som reguleringsteori og intellektuell eiendom.

Fjernundervisning er en metode for å levere utdanning til studenter som ikke er fysisk til stede på campus. Ulike studier har vist at fjernundervisning kan være like effektive som vanlige klasserom programmer noen ganger enda bedre!

Utdanning i USA er i hovedsak gitt av offentlig sektor, med kontroll og finansiering kommer fra tre nivåer: statlige, lokale og føderale, i den rekkefølgen.De felles krav for å studere på et høyere utdanningsnivå i USA vil inkludere innleggelser essay (også kjent som angivelse av formål eller egenerklæring), karakterutskrift, anbefaling / referanse brev, språk tester

Fjernundervisning Bachelorgrad studie i Jusstudier i USA

5 Resultater i Jusstudier, USA, Fjernundervisning Filter

Bachelor of Criminal Justice

Reinhardt University - Online Programs
Nettstudier Heltid studier Deltid Kontakt skolen USA Waleska

Bachelor i strafferettslig rett fra Reinhardt Universitet er designet for den profesjonelle arbeideren og blir fortjent helt online.

Utdannet i brasiliansk lov

Ambra College
Campus Nettstudier Heltid studier Deltid 5 år September 2020 USA Orlando + 2 fler

Vi mener kvaliteten på brasiliansk rett til utdanning skal være tilgjengelig for alle brasilianere, er bosatt her i Orlando, Florida eller hvor som helst i verden. Bli med i forkant av undervisning og studier ved American College undervisning i portugisisk!

Bachelor of Criminal Justice - Accel

Anderson University South Carolina
Campus Nettstudier Heltid studier Deltid September 2020 USA Anderson Colombia Ibagué Greenville + 4 fler

The Bachelor of Criminal Justice (BCJ) Degree (avlagt doktorgrad) er utviklet for mid-karriere arbeider voksne som søker karriere i det strafferettslige feltet.Programmet krever gjennomføring av kurs

Bachelor i straffesaker (online)

Clarks Summit University Online
Nettstudier Heltid studier Deltid 4 år Åpen påmelding USA USA Online + 1 fler

Du vil være forberedt på karriere i rettshåndhevelse, domstoler og korrigerende systemer som du får et unikt fundament i teologi, sosiologi og psykologi sammen med en redemptive, etisk og service-orientert tilnærming til feltet.

Bachelor i bedriftsøkonomi (online)

Clarks Summit University Online
Nettstudier Heltid studier Deltid 4 - 8 år September 2020 USA USA Online + 1 fler

Du vil bli utsatt for hele spekteret av forretningspraksis, forberede deg til å komme inn i den profesjonelle næringslivet og å håndtere komplekse situasjoner samtidig som et etisk og bibelsk perspektiv opprettholdes.