BACHELORSTUDIES

3 Bachelorgrader i Kjernekraftteknikk 2020/2021

En bachelorgrad er en studie for å gi studentene en intensiv utdanning over et valgt felt. Mange studenter velger å forfølge denne graden etter å ha vunnet et videregående diplom. Denne graden kan også bidra til å forberede lærde for et avansert utdanningsprogram.

Hva er en Bachelor i Nuclear Energy Engineering? Kjernenergi er et komplekst og mangfoldig fagområde. Emnet består av tradisjonelle konsepter innen engineering innenfor kjernefysiske systemer, som inkluderer kjernefysjonsreaktorer, medisinsk bildebehandling, fissionsreaktorer og andre. Denne typen grad omfatter fysikk, elektronikk og termodynamikk for å forstå de fulle grunnleggende komponentene i nukleare prosesser. Kursene kan fokusere på ulike aspekter av kjernekraft som stråling, sikkerhet, energi og mer.

Nyutdannede i dette studiet har ofte sterke analytiske ferdigheter som kan være til nytte for mer enn bare kjernekraftindustrien. Disse elevene har også en tendens til å ha imponerende problemløsende ferdigheter, mens de er svært detaljorienterte.

Kostnaden ved å tjene en bachelorgrad kan variere avhengig av flere faktorer som antall kurs som kreves for å fullføre graden og typen skole som tilbyr programmet. For å finne ut mer om undervisning, bør studentene kontakte skolene direkte.

Karriere innen kjernekraftteknikk er ofte avanserte og mange. Mange studenter velger å forfølge en avansert grad i dette feltet for mer spesialiserte karriere. Imidlertid eksisterer mange lukrative inngangsposisjoner fortsatt for de som har en lavere grad. Program kandidater kan forfølge stillinger som sivile ingeniører design og bygging av infrastruktur for offentlig og privat bruk. Andre muligheter er elektroingeniør, fysiker, helse- og sikkerhetsingeniør og andre.

Studentene kan tjene en bachelorgrad fra nesten alle land i verden. Flere universiteter enn noensinne tilbyr også online kurs. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

3 Resultater i Kjernekraftteknikk Filter

Bachelor of Engineering in Nuclear and Risk Engineering

City University of Hong Kong
Bachelor
sep. 2020
<
Fulltid
<
4 år
Engelsk
Campus

Studenter på denne hovedfag vil få opplæring i flerfaglige emner relatert til kjerneteknikk og risikoteknikk. Den store vil konsentrere seg om fem relaterte fokusområder som e ...

Les mer

Spesielle kjernefysiske reaktorer og materialer

BAUMAN Moscow State Technical University
Bachelor
<
Fulltid
<
5 år
Russisk
Campus

I 2020 gjennomfører avdeling for E7 - “Atomreaktors and Installations” rekruttering i spesialiteten 05/14/01 “Nuclear Reactors and Materials”.

Les mer

Bachelor of science i kjernekraftteknikk

South Carolina State University
Bachelor
<
Fulltid
Campus

Foreløpig er Nuclear Engineering Program (NEP) i samarbeid med både North Carolina State University (NC State) og UWM. Under disse avtalene, studenter i atomteknikk programmet ...

Les mer