59 Bachelor Programmer i Kommunikasjon i Asia for 2024

Bachelor Programmer i Kommunikasjon i Asia for 2024Filter
    • Ramat Gan, Israel

    Fulltid

    3 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Hvis du synes du er tiltrukket av media, reklame, PR, markedsføring, talsmann i industrien og/eller regjeringen-er Bar-Ilan University BA i kommunikasjon og statsvitenskap noe for deg. Et av de 150 beste programmene i verden, BIUs statsvitenskapelige program ledes av toppforskere, mens kommunikasjonsavdelingen spesialiserer seg på å formidle effektive kommunikasjonsevner og teknikker som er anvendelige på en mengde felt.

    • Fayette, USA
    • Hong Kong, Hongkong

    Fulltid

    3 år

    Fjernundervisning, På universitetsområdet

    Engelsk

    Som en kommunikasjonsstudie som er viktig ved UIU, vil du lære om den sentrale rollen kommunikasjonen har i våre liv. Du får muligheten til å lære å identifisere, analysere og evaluere ulike kommunikasjonsmål og tilpasse meldinger til kravene til komplekse situasjoner.

    • Jiaxing, Kina

    Fulltid

    4 år

    På universitetsområdet

    Engelsk, Kinesisk

    I samsvar med den mangeårige internasjonale undervisningsfilosofien til Zhejiang University, er GCM-programmet forpliktet til å trene gründere og fremtidige bedriftsledere som kombinerer tverrfaglig kunnskap, kompetanse innen finansiell og forretningsanalyse, og en dyp forståelse av Kinas forretningsmiljø til å utmerke seg i Kina og konkurrere globalt. Studentene skal oppgradere med tospråklig ferdigheter i kinesisk og engelsk, tverrkulturelle kommunikasjonsevner og et solid grunnlag av kunnskap om Kina.

    • Barcelona, Spania
    • Brussels, Belgia
    • + 7 more

    Fulltid

    3 år

    Blandet, På universitetsområdet

    Engelsk

    BA - Bachelor of Arts in Communication Studies (180 studiepoeng) (velg valgfri mindreårig)

    • Zürich, Sveits
    • Antwerp, Belgia
    • + 7 more

    Fulltid, Deltid

    3 år

    Blandet, Fjernundervisning, På universitetsområdet

    Engelsk

    Etter vellykket gjennomføring av studiet mottar studentene en internasjonal privat Bachelor of Business Administration (BBA) i Business Communication-grad tildelt av skolens hovedkvarter i Zürich, Sveits, basert på anbefaling fra fakultetet på de lokale campusene der studiepoeng ble opptjent.

    • Muscat, Oman

    Fulltid

    7 semestre

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Bachelor of Engineering i prosess Engineering på GUtech er skreddersydd for kravene til sultanatet i Oman og den bredere regionen, men det bygger på toppmoderne kompetanse akkumulert hos RWTH Aachen, Tyskland, den tilknyttede universitetet i GUtech.

    • Lebanon Online, Libanon

    Fulltid

    På universitetsområdet

    Engelsk

    BSc i Audio Visual Arts

    • France Online, Frankrike
    • Belgium Online, Belgia
    • + 13 more

    Fulltid

    Fjernundervisning

    Fransk

    DEESCOM, bachelor i kommunikasjon, forbereder studentene på funksjonene som junior produktsjef, kommunikasjonsassistent, operativ markedsassistent, kommunikasjonsansvarlig i mellomstore eller store organisasjoner.

    • Dubai, De forente arabiske emirater

    Fulltid

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Den BTech programmet i elektronikk og kommunikasjon Engineering tilbyr følgende fordeler: Full utstyrt sentralisert aircondition forelesningssaler utstyrt med projektorer Digital signalbehandling laboratorium

    • Ras Al Khaimah, De forente arabiske emirater

    Fulltid

    4 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Massekommunikasjon er en prosess der en person, gruppe mennesker eller en organisasjon sender en melding gjennom en kommunikasjonskanal til en stor gruppe av anonyme og heterogene mennesker og organisasjoner.

    • Kuala Lumpur, Malaysia

    Fulltid

    3 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Å realisere den stadig skiftende naturen i kommunikasjonsområdet, har som mål å forberede studentene på de nødvendige ferdigheter og kunnskaper, og viktigst å oppmuntre dem til å bli effektive kommunikatorer for fremtiden.

    • Hebron, Palestina

    Fulltid

    På universitetsområdet

    Engelsk, Avestan

    Kommunikasjon og Electronics Engineering (CEE) er utnyttelsen av vitenskap og matematikk brukes på praktiske problemer innen kommunikasjon. CEE ingeniører drive forskning, design og utvikling og testing av elektronisk utstyr som brukes i ulike kommunikasjonssystemer. Det er på grunn av elektriske ingeniører som vi liker slike moderne kommunikasjonsenheter som mobiltelefoner, radioer og fjernsyn.

    • Shah Alam, Malaysia

    Fulltid

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Dette programmet vil trene studentene til å analysere bedriftens kommunikasjonsproblemer fra de faglige og praktiske perspektiver og trene studentene til å kommunisere effektivt i næringslivet, det være seg lokalt og globalt.

    • Manila, Filippinene

    Fulltid

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Dette programmet er en blanding av den tradisjonelle Mapua styrke (engineering og teknologi utdanning) og en voksende styrke

    • Suzhou, Kina

    Fulltid

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Som student på BA English and Communication Studies-programmet vil du ha tilgang til nesten alle modulene som tilbys i Institutt for engelsk og School of Film and TV Arts. Det unike valget og fleksibiliteten som er tilgjengelig i dette programmet, gjør det ideelt for både internasjonale og innenlandske studenter. Programmet tilbyr tre Pathways fokus på språk, som er lingvistikk, litteratur og oversettelse og tolking, og ytterligere tre Pathways på kommunikasjonsstudier, som er journalistikk og PR, digitale medier og filmstudier. Studentene kan velge en fra hver tredje Pathways å bygge sin unike læringsprofil, noe som gir dem spesielle fordeler for fremtidige videreutdanning eller faglig utvikling.