BACHELORSTUDIES

Bachelorgrad programmer i Kommunikasjon i Polen

En bachelor 's graden tildeles på vellykket gjennomføring av en lavere faglig program. Det er ofte det første grad en student mottatt i hans eller hennes akademiske karriere. Det tar vanligvis fire år med fulltidsstudier å tjene en bachelorgrad.

Kurs i kommunikasjon forbereder studenter på et bredt utvalg av karrierer, fra lokale nyhetsstasjoner til internasjonale prosjekter med golbale virksomheter og statlige organisasjoner og flere andre fremragende muligheter, ved å forbedre studentenes ferdigheter innen disse områdene.

Som mange andre EU-land, tilbyr Polen billig eller gratis undervisning til EU studenter. Potensielle studenter bør søke direkte til deres valgte polsk institusjon. Universitetet i Warszawa, for eksempel kostnader mellom £ 1,300 og £ 2500 per år for sine engelskspråklige kurs.

Bachelorgrad program i Kommunikasjon i Polen

2 Resultater i Kommunikasjon, Polen Filter

BA på engelsk - Offentlig kommunikasjon

Opole University
BA
<
Fulltid
<
3 år
Campus

Den engelsk i offentlig kommunikasjon BA-programmet er en utmerket mulighet for studentene som ønsker å kunne møte utfordringer av et svært konkurransedyktig arbeidsmarked i e ...

Les mer

Bachelor i journalistikk og sosial kommunikasjon

WSPA University College of Enterprise and Administration
Bachelor
<
Fulltid
<
Deltid
Campus

Som kandidat for journalistikk og sosial kommunikasjon, vil du være forberedt på arbeid som journalist, reporter eller redaktør; for bruk av nettverkskommunikasjonsverktøy; sa ...

Les mer