BACHELORSTUDIES

Bachelorgrad studier i Kommunikasjon i Târgu Mureș Romania

En bachelor 's graden tildeles på vellykket gjennomføring av en lavere faglig program. Det er ofte det første grad en student mottatt i hans eller hennes akademiske karriere. Det tar vanligvis fire år med fulltidsstudier å tjene en bachelorgrad.

Kommunikasjon overlapper mange aspekter av livet og arbeidet. Med dette Communication program vil du forbedre kunnskap og ferdigheter på en rekke områder: visuell, skriftlig, multimedia og muntlig og mellommenneskelig kommunikasjon og i å undersøke og oppdage kommunikasjon.

Romania er et land som ligger i skjæringspunktet mellom Sentral-og Sørøst-Europa, grenser til Svartehavet. Å komme til Romania er lett fra nesten alle deler av verden, på grunn av sin posisjon, så vel som det faktum at den betjenes av en rekke transport-typer og bedrifter. Rumenske universiteter tilbyr stort utvalg av fagvis programmer i rumensk, engelsk, fransk og tysk.

Beste studieprogrammer Bachelorgrad program i Kommunikasjon i Târgu Mureș i Romania

1 Resultater i Kommunikasjon, Târgu Mureș Filter

Audio - visuell multimediekommunikasjon

University Of Arts From Târgu-Mureș
Bachelor
sep. 2021
Engelsk
Ungarsk
Rumensk

University Of Arts From Târgu-Mureș har fått en velfortjent prestisje i Romania og i utlandet på grunn av en felles innsats og også på grunn av å anta og gjennomføre noen euro ...

Les mer