BACHELORSTUDIES

Bachelorprogrammer i Kommunikasjon i Karlsruhe Tyskland

En bachelorgrad er en post-sekundær grad tildelt etter fullført 120 studiepoeng. Det tar vanligvis åtte semestre for å fullføre en bachelorgrad. Når du skal fylle en lavere kurs, kandidatene må studere generelle kurs og valgte en stor bestemt emne. En bachelorgrad kan også kalles en Baccalaureate i visse land.

Kurs i kommunikasjon forbedrer studentenes ferdigheter innen dette spesifikke området og forbereder dem til et bredt spekter av yrker. De egenskapene som anvendes gjennom denne prosessen kan bli brukt i mange ulike karrierefelter og gir dermed studentene en unik frihet når det kommer til yrkesvalg.

Tyskland, offisielt Forbundsrepublikken Tyskland, er en føderal parlamentarisk republikk i Vest-Sentral-Europa. Landet består av 16 stater, og dens hovedstad og største by er Berlin.

Karlsruhe er en by med varme somre og har en oseanisk klima. Det ligger i delstaten Baden-Württemberg, Tyskland og er hjem for mer enn 200.000 mennesker. Byen er kjent for sine universiteter og andre fine etableringer av høyere utdanning. De store i forskning, vitenskap og teknologi.

Topp universiteter Bachelorgrad program i Kommunikasjon i Karlsruhe i Tyskland

1 Resultater i Kommunikasjon, Karlsruhe Filter

Bachelor i interkulturell ledelse og kommunikasjon

Karlshochschule International University
Bachelor
<
Fulltid
Engelsk
Campus

Dette programmet forsterker det faktum at selv om globaliseringen ser ut til å overta, er de lokale kulturen fortsatt viktige ettersom de får mer nettverk. Dette kan høres uva ...

Les mer