BACHELORSTUDIES

Bachelorgrad programmer i Kommunikasjon i Neuss Tyskland

En bachelorgrad er en post-sekundær grad tildelt etter fullført 120 studiepoeng. Det tar vanligvis åtte semestre for å fullføre en bachelorgrad. Når du skal fylle en lavere kurs, kandidatene må studere generelle kurs og valgte en stor bestemt emne. En bachelorgrad kan også kalles en Baccalaureate i visse land.

Kurs i kommunikasjon forbedrer studentenes ferdigheter innen dette spesifikke området og forbereder dem til et bredt spekter av yrker. De egenskapene som anvendes gjennom denne prosessen kan bli brukt i mange ulike karrierefelter og gir dermed studentene en unik frihet når det kommer til yrkesvalg.

Tyskland, offisielt Forbundsrepublikken Tyskland, er en føderal parlamentarisk republikk i Vest-Sentral-Europa. Landet består av 16 stater, og dens hovedstad og største by er Berlin.

Neuss er en tysk by som ligger i den vestlige bredden av Rhinen i delstaten Nordrhein-Westfalen. Den har en befolkning på mer enn 100.000 mennesker. Neuss er identifisert med sine historiske romerske steder.

Beste skoler Bachelorgrad program i Kommunikasjon i Neuss i Tyskland

1 Resultater i Kommunikasjon, Neuss Filter

BSc markedsføring og kommunikasjon studie

Hochschule Neuss
Bachelor
<
Fulltid
<
7 semestre
Tysk
Campus

Interessert i kommunikasjon, forretninger og IT og har en tilhørighet til sosiale medier og nye medier? De ønsker verktøy for markedsføring og de ulike

Les mer