BACHELORSTUDIES

Bachelorgrad studier i Kommunikasjon i Grønn havn USA

En bachelorgrad er en grad tildelt av universiteter og høyskoler. For å oppnå en bachelorgrad må du frøst fullføre de nødvendige kursene som kan vare i tre til syv år, avhengig av hvilken institusjon du studerer ved.

Kommunikasjon er opptatt med anvendelse av kommunikasjon teori om sosial, mellommenneskelig og faglig samhandling. Emner som dekkes i grad inkluderer kommunikasjon dynamikk, konfliktløsning og ledelse.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Green Bay er en by i Wisconsin godt kjent som hjembyen til Green Bay Packers, en NFL team. Green Bay er kjent som en av de mest levende, konsentrert og støttende NFL fotball byene i USA.

Topp Bachelorgrad studie i Kommunikasjon i Grønn havn i USA

1 Resultater i Kommunikasjon, Grønn havn Filter

Bachelor i kommunikasjon

University Of Wisconsin - Green Bay
Bachelor
<
Fulltid
<
Deltid
Engelsk
Campus

Kommunikasjonsavdelingen Mission er å utvikle kjernekompetanse i muntlig, skriftlig og visuell kommunikasjon for vår tverrfaglige program.

Les mer