426 Bachelor Programmer i Kommunikasjon 2024

Bachelor Programmer i Kommunikasjon 2024Filter
    • Marshall, USA

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Bli en effektiv, etisk forfatter og formidler med Southwest Minnesota State University 100% online Bachelor of Arts in Professional Writing and Communication. Læreplanen vår kombinerer skrive-, retorikk-, kunst- og kommunikasjonskurs for å sikre at du blir uteksaminert som en godt avrundet fagperson klar for arbeidsplassen. Dette tverrfaglige programmet gir deg ferdighetene du trenger for roller som innholdsmarkedsfører, sosiale medier-sjef, tekstforfatter og PR-spesialist.

    • Geneva, Sveits

    Fulltid

    3 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Bli en spesialist i digitale medier og forfølge en kreativ karriere innen media og journalistikk i multinasjonale selskaper, myndigheter og internasjonale organisasjoner. Studenter har en mulighet til å oppnå to bachelorgrader samtidig på 3 år i Genève: en BA i digitale medier fra IUG og BSc (Hons) Business Management-graden tildelt av University of Plymouth, Storbritannia.

    • Berlin, Tyskland

    Fulltid

    6 semestre

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Studere en Bachelor of Arts i medie- og kommunikasjonsdesign. Dette Design BA-programmet undervises i sin helhet på engelsk på vårt Macromedia-campus i Berlin, Tyskland.

    • Online USA

    Fulltid, Deltid

    16 måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    I enhver bransje søker arbeidsgivere kandidater med utmerkede skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner. Utforsk uendelige karrieremuligheter med en Bachelor of Science in Communication fra King University Online . Vår kommunikasjonsgrad lar deg lære, konstruere og oversette ideene dine på en overbevisende måte. Du vil bli en ekspert på en rekke kommunikasjonskanaler som forbereder deg på suksess i den virkelige verden. Ved å bruke bachelor i kommunikasjon kan du jobbe innen PR, markedsføring

    • Aurora, USA

    Fulltid, Deltid

    2 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Den elektroniske BA i kommunikasjonsgrad fra Aurora University utforsker grunnleggende kommunikasjonskonsepter gjennom en teknisk linse mens den fokuserer på de stadig skiftende kravene til dagens markedsførings- og forretningsindustri.Veiledet av eksperter med erfaring fra den virkelige verden, bygger programmet ferdigheter for progressive profesjonelle innstillinger gjennom kurs som dekker emner inkludert digital innholdsskaping, multimediahistoriefortelling, overtalelsesteknikker og mer.

    • Berlin, Tyskland

    Fulltid

    7 semestre

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Studer (BA) Reklame og merkevarekommunikasjon i Berlin og lær å forstå mennesker og deres behov. Lær hvordan du strategisk evaluerer, unnfanger og designer kreative ideer for selskaper, merkevarer og produkter mens du kommuniserer på en målrettet måte.

    • Online USA

    Fulltid, Deltid

    4 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Eastern Oregon Universitys bachelorgrad i kommunikasjonsstudier kan rettes mot karrierer innen PR, reklame, massemedier, sosiale medier, jus og mer. Nyt en samarbeidende, tverrfaglig læreplan som vil forbedre dine kommunikasjonsevner.

    • Longmeadow, USA

    Fulltid

    42 måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    • Livingston, USA

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Utvikle ferdighetene til å skape, markedsføre og posisjonere interiørdesigntjenester, produkter og ideer i flerdimensjonal interiørdesign-sporet til Integrated Marketing Communications bachelorprogram fra UWA Online. Bruk banebrytende teknologi og industristandard CAD-programvare for å lage naturtro 2D- og 3D-gjengivelser og virtuelle gjennomganger, som gir liv til visjonene dine. Du vil være i stand til å målrette mot ulike målgrupper for å skille deg ut i ulike interiørdesign-yrker.

    • Ramat Gan, Israel

    Fulltid

    3 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Hvis du synes du er tiltrukket av media, reklame, PR, markedsføring, talsmann i industrien og/eller regjeringen-er Bar-Ilan University BA i kommunikasjon og statsvitenskap noe for deg. Et av de 150 beste programmene i verden, BIUs statsvitenskapelige program ledes av toppforskere, mens kommunikasjonsavdelingen spesialiserer seg på å formidle effektive kommunikasjonsevner og teknikker som er anvendelige på en mengde felt.

    • Haarlem, Nederland

    Fulltid

    4 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Digital transformasjon er relatert til prosessen med integrering av digitale teknologier i alle aspekter av virksomhet og organisasjoner, inkludert forretningsmodell, prosesser og produkter. Det innebærer også endringer i organisasjonsstrukturer og menneskelige ressurser. I en bredere forstand refererer Digital Transformation Management til strategiene, planleggingen og koordineringen av digitale transformasjonsprosesser.

    • Madrid, Spania

    Fulltid

    4 år

    På universitetsområdet

    Spansk

    Er kameraer, media, kino, fotografi og, til syvende og sist, å fortelle historier, noe for deg? I så fall er graden din audiovisuell kommunikasjon.

    • Rome, Italia

    Fulltid

    4 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    BA i kommunikasjon gir studentene ferdigheter til å utmerke seg i å lage, formidle og analysere meldinger. Programmet integrerer teknologi i undervisningen og inkorporerer internasjonale kontekster for studiet av kommunikasjon.

    • Stockholm, Sverige

    Fulltid

    1 semester

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Berghs Bachelor er et internasjonalt studieprogram designet for unge studenter som ønsker å forfølge en internasjonal karriere innen kommunikasjon. Du kickstarter bachelorstudiene ved Berghs School of Communication i Stockholm med et heltidsbasissemester på engelsk. Deretter flytter du til utlandet og fullfører bachelorgraden din i USA, Storbritannia eller Australia. Du kan velge programmet som passer deg best på en av våre partnerskoler i San Francisco, London, Edinburgh, Sydney eller Perth.

    • Barcelona, Spania
    • Geneva, Sveits
    • + 1 more

    Fulltid

    3 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Kommunikasjons- og PR-fagfolk er avgjørende for både organisasjoner og samfunnet som helhet. Den digitale verden - hvor forbrukerne ikke lenger er passive publikum, men aktive deltakere - slår ut linjene mellom bedrifter og forbrukere. Våre nyutdannede er trent til å drive bedrifter fremover ved å tappe inn i nye digitale teknikker som andre er sakte å adoptere.