BACHELORSTUDIES

Bachelorgrad studier i Kommunikasjonsledelse i Karlsruhe Tyskland

En Bachelor 's grad kan lede pedagogiske dører, gir mulighet for karriereutvikling, eller legge grunnlaget for jakten på en avansert grad. Vårt mål er å hjelpe potensielle studenter navigere programmet utvelgelsesprosessen vellykket. Vi gjør ting enkelt ved å effektivisere søket.

Forstå både detaljene og det større bildet er en del av jobben til en kommunikasjon spesialist. Merkevarebygging, PR, media og markedsføring alle fusjonere og kryss som dette faglige arbeider for å bygge og vedlikeholde bildet av et selskap og dets produkter.

Tyskland er et flott reisemål for internasjonale scholarsand har en høy kvalitet høyere utdanning. Verdien av dette utdanningsnivået har blitt forbedret av Tyskland 's sterk økonomi. Utenlandske studenter nyte gode levekår på en sikker og trygge omgivelser. Berlin er hovedstaden.

Karlsruhe er en by med varme somre og har en oseanisk klima. Det ligger i delstaten Baden-Württemberg, Tyskland og er hjem for mer enn 200.000 mennesker. Byen er kjent for sine universiteter og andre fine etableringer av høyere utdanning. De store i forskning, vitenskap og teknologi.

Topp Bachelorgrad program i Kommunikasjonsledelse i Karlsruhe i Tyskland

1 Resultater i Kommunikasjonsledelse, Karlsruhe Filter

Bachelor i interkulturell ledelse og kommunikasjon

Karlshochschule International University
Bachelor
<
Fulltid
Engelsk
Campus

Dette programmet forsterker det faktum at selv om globaliseringen ser ut til å overta, er de lokale kulturen fortsatt viktige ettersom de får mer nettverk. Dette kan høres uva ...

Les mer