Filter
Bachelorgrader
Europa Studietype: Fjernundervisning Pacing: Alle

Fjernundervisning Bachelorgrad studier i Kriminologi 2020 i Europa

Bachelorgrader fra akkrediterte høyskoler og universiteter kan være viktige springbrett mot en vellykket karriere.Den vanligste typen av undergraduate-program er en bachelor 's grad, vanligvis tildelt etter fire år med vellykket studie

The Bachelor of kriminologi grad programmet vil gi studentene kompetanse til å gjennomføre kriminologi ideer til hverdagslige empiriske eksempler, å tolke kriminalitet statistikk og reportasje, og til å reflektere kritisk over kriminalitet kontroll politikk og strategier.

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måte å levere utdanning og undervisning, ofte på individuell basis, til studenter som ikke er fysisk til stede på campus.

Europa er den sjette største kontinentet og omfatter 47 land og diverse avhengigheter, øyer og territorier. Det grenser til Middelhavet i sør, Asia i øst, og Atlanterhavet i vest.

Bachelorgrad program Fjernundervisning i Kriminologi i Europa

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:

1 Resultater i Kriminologi, Europa, Fjernundervisning

United Campus of Malta

Den elektroniske diplom grad i kriminologi, undersøkende og sikkerhet vitenskaper gjør kandidatene til å bli fagfolk i stand til vitenskapelig behandle det som har blitt ... [+]

Den treårige bachelorgrad i kriminologi, undersøkende og sikkerhet vitenskaper gjør kandidatene til å bli fagfolk i stand til vitenskapelig behandle det som har blitt kalt fremveksten av det tredje årtusen: sikkerhet.

Kurset tar sikte på å forberede studentene en tverrfaglig tilnærming, de juridiske profesjoner, sikkerhet, undersøkende og sosial.

Studenter forlate banen etter å ha innhentet:

30 studiepoeng eller mer, vil oppnå en lavere sertifikat;

60 studiepoeng eller mer, vil oppnå en lavere grad;

90 studiepoeng eller mer, vil oppnå en lavere Higher Diploma.... [-]

Malta St. Julians
Kontakt skolen
Italiensk
Heltid studier
3 år
Nettstudier
Les mer på norsk