BACHELORSTUDIES

Fjernundervisning Bachelorgrad studier i Kriminologi på Malta 2020

En bachelor 's grad er et kjennetegn på høyere utdanning. Det er gitt til de som vier tre til sju år på å studere et bestemt program. En bachelor 's grad kan opptjenes i en rekke disipliner i kunst og vitenskap.

The Bachelor of kriminologi grad som trekker på fagområder som kriminologi, rettsmedisin, jus og strafferett, og sosiologi avvik. Dette grad vil gi deg praktisk, faglig opplæring og lar deg utforske fundamental analyse innen politiarbeid, sikkerhet, rettelser, forebygging av kriminalitet og samfunnet sikkerhet, og ulike paralegal felt.

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måte å levere utdanning og undervisning, ofte på individuell basis, til studenter som ikke er fysisk til stede på campus.

Malta er en liten, øy land i Middelhavet som ligger sør for øya Sicilia, Italia. Malta har fremmet seg med hell som en helt tospråklig nasjon for maltesisk og engelsk. Det teller for mange utdanningsinstitusjoner i resten av verden som et land hvor engelsk er det første språket, og de vil derfor ofte selv subsidiere studenter til å dra dit for å lære det. De aller fleste av maltesiske borgere snakke engelsk til en meget høy standard.

Fjernundervisning Bachelorgrad program i Kriminologi på Malta

1 Resultater i Kriminologi, Malta, Fjernundervisning Filter

Bachelor i kriminologi, undersøkende vitenskap og sikkerhet

United Campus of Malta
Bachelor
<
Fulltid
<
3 år
Italiensk
Nettstudier

Den elektroniske diplom grad i kriminologi, undersøkende og sikkerhet vitenskaper gjør kandidatene til å bli fagfolk i stand til vitenskapelig behandle det som har blitt kalt ...

Les mer