Filter
Bachelorgrader
Brasil Studietype: Alle Tempo: Alle

Sjekk ut Bachelorgrader i Kunst i Brasil

En Bachelor i kunst er en lavere grad med vekt på å lære elevene hvordan å utvikle originale konsepter og deretter implementere dem. Den deles ut til forskere som har fullført en godt avrundet studium. Det er også det første skrittet mot å starte i mange fokuserte karrierer.

Hva er en Bachelor i kunst i Brasil? En Bachelor i kunst i Brasil viser en student har gjennomført en solid studium med et fundament i effektiv visuell tenkning og i å være i stand til raskt å produsere skisser som illustrerer ideer. Kunststudenter lære om ulike medier, blant annet akvareller, pasteller og trekull, samt ulike typer uttrykk som stilleben, veggmalerier og collager. Arts grad programmene også ofte introdusere studentene til det grunnleggende prosjektledelse, og i økende grad de også lære elevene hvordan å utnytte teknologi for å realisere sine visjoner. En forsker tar vanligvis tre til seks år for å tjene en bachelorgrad i kunst.

Tjene en Bachelor i kunst i Brasil er vanligvis det første skrittet i å jobbe i mange forskjellige områder og bygge en profesjonell karriere. Dette grad gir studentene en solid utdanning i kreative uttrykk som er relevant for hundrevis av felt.

Kostnaden for et studium vil variere i forhold til institusjonen. Potensielle studenter bør forskning skoler grundig før du velger en med programmet som passer deres behov.

Personer som tjener en Bachelor i Arts grad er ofte villige til å ta et bredt spekter av profesjonelle jobber. Mulige felt av spesialisering omfatter selve arbeidet i kunst og design, slik som art director, arkitektur, mote, fine og studio kunst, grafisk design, interiørdesign, scenekunst, opptak kunst, videospill design og webutvikling design. Studenter kan også bruke en bachelorgrad i kunst å forfølge akademiske karrierer i slike felt som engelsk og historie, eller sette den til å fungere som en museumskurator.

Mange universiteter tilbyr internasjonale muligheter for å tjene denne graden, og online klasser er et godt valg for de som bor i avsidesliggende områder, og de som trenger fleksibilitet. Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

 

Les mer Minimér
Other options within this field of study:
Andre studiemuligheter i Sør-Amerika

1 Results in Kunst, Brasil

Other options within this field of study:
Universidade Do Vale Do Itajaí

O Curso de Design Gráfico enfatiza na formação do profissional a fundamentação técnico-científica para projetar sistemas relativos à linguagem visual ou a objetos adequad ... [+]

Bacharel em Design Gráfico - Balneário Camboriú

O Curso de Design Gráfico enfatiza na formação do profissional a fundamentação técnico-científica para projetar sistemas relativos à linguagem visual ou a objetos adequados às necessidades do usuário, integrando conhecimentos de natureza estética, ergonômica, tecnológica, mercadológica e sociocultural.

Preconiza a cultura do design gráfico como ferramenta de comunicação na indústria, no comércio e nos serviços, estimulando o empreendedorismo na criação de projetos autônomos e/ou empresariais. Forma profissionais cuja atuação se orienta por quatro linhas básicas:

Busca de equilíbrio estético-funcional entre beleza e praticidade. Realização de interfaces entre Estética, Psicologia, Economia, Sociologia e Ergonomia. Visão sistêmica do projeto, desde a concepção do objeto e sua viabilidade, à colocação no mercado e eventual aceitação pelo consumidor. Realização técnica de todas as etapas do processo de design. Objetivo do Curso ... [-]
Brasil Itajaí Balneário Camboriú
March 2019
Heltid studier
Deltid
7 semestre
Campus
Les mer på norsk