BACHELORSTUDIES

Bachelorgrad programmer i Landskapsarkitektur i Mongolia

En Bachelor 's grad kan lede pedagogiske dører, gir mulighet for karriereutvikling, eller legge grunnlaget for jakten på en avansert grad. Vårt mål er å hjelpe potensielle studenter navigere programmet utvelgelsesprosessen vellykket. Vi gjør ting enkelt ved å effektivisere søket.

Kompetanse på områder som botanikk, økologi, områdeplanlegging, landskap design og industriell design kommer sammen i landskapsarkitektur industrien. Uterom er planlagt og utformet for fellesområder som parker, skoler og byens torg, samt for private kommersielle og bolig mellomrom.

Mongolia er et land i Øst-og Sentral-Asia. Det grenser til Russland i nord og Kina i sør, øst og vest. Ulan Bator, hovedstaden og største by, er hjem til ca 45% av befolkningen. Det tar vanligvis Vesten ca 9 til 18 måneder før de skaffer seg gode conversational ferdigheter i mongolsk.

Bachelorgrad studie i Landskapsarkitektur i Mongolia

1 Resultater i Landskapsarkitektur, Mongolia Filter

Bachelor i landskapsarkitektur

Mongolian University Of Life Sciences
Bachelor
<
Fulltid
Engelsk
Campus

Med en Bachelor of Landscape Architecture, får elevene til å etablere landskapsarkitektur faglig base, menneskeheten sunt, forbedring av bomiljø og utforming av biologi og øko ...

Les mer