BACHELORSTUDIES

Bachelorgrad programmer i Landskapsarkitektur i Tyrkia

En bachelor 's grad er en lavere grad som tilbys av universiteter og høyskoler når studentene fullføre et studieprogram. De fleste bachelorkurs siste tre eller fire år med noen varer inntil syv år.

Økologi, hagebruk, botanikk, områdeplanlegging, storm vannforvaltning, industridesign og andre disipliner flette i praksis av landskapsarkitektur. Involvering mye mer enn bare landskap design, er det i stor skala planlegging og styring av både offentlige og private utendørs landområder.

Universiteter i Tyrkia gir enten to eller fire års utdanning for lavere grads studier, mens oppgradere programmene vare i minst to år. Det er rundt 820 høyere utdanningsinstitusjoner i Tyrkia inkludert 76 universiteter med en total student påmelding på over 1 million. Kvaliteten på utdanningen på de tyrkiske universitetene varierer, noen av dem har utdanning og fasiliteter på linje med internasjonalt anerkjente skoler.

Bachelorgrad program i Landskapsarkitektur i Tyrkia

2 Resultater i Landskapsarkitektur, Tyrkia Filter

Bachelor i urban design og landskapsarkitektur

Bilkent University
Bachelor
<
Fulltid
<
4 år
Engelsk
Campus

Institutt for bydesign og landskapsarkitektur forbereder fremtidige fagfolk hvis design vil forbedre kvaliteten på bylivet ved hjelp av naturlige og bygde elementer.

Les mer

INTERIØR ARKITEKTUR OG MILJØDESIGN

Gaziosmanpaşa University
Bachelor
sep. 2021
Engelsk
Turkish

Institutt for interiørarkitektur og miljødesign ble etablert i 2012 innenfor fakultetet for kunst ved universitetet vårt.

Les mer