BACHELORSTUDIES

Bachelorgrad studier i Landskapsarkitektur i Fayetteville USA

En bachelor 's grad er et kjennetegn på høyere utdanning. Det er gitt til de som vier tre til sju år på å studere et bestemt program. En bachelor 's grad kan opptjenes i en rekke disipliner i kunst og vitenskap.

Kompetanse på områder som botanikk, økologi, områdeplanlegging, landskap design og industriell design kommer sammen i landskapsarkitektur industrien. Uterom er planlagt og utformet for fellesområder som parker, skoler og byens torg, samt for private kommersielle og bolig mellomrom.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Fayetteville er den tredje største byen i delstaten Arkansas og rangert som en av de beste stedene å fratre. The University of Arkansas er byens mest berømte stedet og flaggskipet universitet i større stat. Byen er kjent for å tilby arkitektur grad og masterstudier blant andre.

Beste studieprogrammer Bachelorgrad program i Landskapsarkitektur i Fayetteville i USA

1 Resultater i Landskapsarkitektur, Fayetteville Filter

Landskaps arkitektur

University of Arkansas
Bachelor
sep. 2021
Engelsk

Landskapsarkitekturprogrammet ble etablert i 1976 og fokuserer på design og stedplanlegging, og balanserer kunsten og vitenskapen om å designe på landet. I dag har studentene ...

Les mer