BACHELORSTUDIES

Bachelorprogrammer i Ledelse i kreative næringer i Nederland

En bachelorgrad er en fire-årig lavere grad og er standarden for høyere utdanning gjennom det meste av verden. Bachelorgrader kan opptjenes ved statlige universiteter, ved private universiteter, ved community colleges og via online universiteter.

Creative bransjer ledelsen fokuserer på ledelse innenfor verdener av kunst og underholdning. Relaterte fag kan omfatte forvaltning, industri trender, markedsføring, administrasjon og kulturstudier, samt teknisk og kunstnerisk opplæring.

Folk, språk og kultur i Nederland er referert til som "Dutch ". En moderne europeisk land i dag, bevart Nederland sin svært internasjonal karakter og er kjent for sin liberale mentalitet. Nederland har mange universiteter. Landet har nylig konvertert sine egne titler til bachelor / master system.Det er to typer universiteter: Akademiske (fokusere mer på teoretisk kunnskap, aka "Universiteit ") eller Applied Sciences (fokusere mer på praktisk kunnskap, aka "Hogeschool ")

Bachelorgrad i Ledelse i kreative næringer i Nederland

2 Resultater i Ledelse i kreative næringer, Nederland Filter

Bachelor i Creative Business, Media Management

NHL Stenden University of Applied Sciences
Bachelor
sep. 2020
<
Heltid studier
<
3&nbsp;-&nbsp;4 år
15 aug. 2020
Engelsk
Campus

Du er nysgjerrig, kommunikativ og interessert i alle slags medier, fra filmer til magasiner, fra TV-serier til YouTube-videoer. I tillegg er du interessert i å tjene din bache ...

Les mer

BA i Creative Business

Breda University of Applied Sciences
BA
<
Heltid studier
<
3&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelsk
Campus

Har du noen gang lurt på hvordan fantastiske mediekonsepter fungerer? Er du interessert i de nyeste medietrender? Er du nysgjerrig på å skape medieprodukter selv? På Breda Uni ...

Les mer