BACHELORSTUDIES

Bachelorprogrammer i Ledelse i Joondalup Australia

En bachelorgrad er en grad tildelt av universiteter og høyskoler. For å oppnå en bachelorgrad må du frøst fullføre de nødvendige kursene som kan vare i tre til syv år, avhengig av hvilken institusjon du studerer ved.

I et management program, kan studentene lære viktige virksomheten ferdigheter, som kommunikasjon, selvrefleksjon, planlegging og teambygging. Mange programmer også fokus på etikk og kulturelle forskjeller på arbeidsplassen. Disse temaene ofte hjelpe studentene forberede for en entry-level posisjon i ledelse etter sine studier.

Australia har en subsidiert høyere utdanning for studenter å forfølge de lavere grader. De også gi lån og tilskudd til post graduate studenter. Høyere utdanning starter på lavere grad nivå til doktorgrad tilbys i alle fagområde.

Topp universiteter Bachelorgrad program i Ledelse i Joondalup i Australia

2 Resultater i Ledelse, Joondalup Filter

Bachelor of Arts (Arts Management)

Edith Cowan University
BA
<
Heltid studier
<
6 semestre
Engelsk
Campus

Gir et fundament i forretningsteori og praksis for kunstindustrien. Programmet er spesifikt bransjefokusert og designet for å gi studentene kunnskap og ferdigheter til å arbei ...

Les mer

Bachelor i sport, rekreasjon og begivenhetsledelse

Edith Cowan University
Bachelor
27 juli 2020
<
Heltid studier
<
6 semestre
Engelsk
Campus

Sport, rekreasjon og arrangementer gir ikke bare helse-, fitness- og underholdningsfordeler for mennesker over hele verden, men de utgjør også en sektor med flere millioner do ...

Les mer