close

Filtre

Se resultater

Deltid Bachelorgrad studier i Ledelse i São Paulo Brasil 2021

En bachelorgrad er en fire-årig lavere grad og er standarden for høyere utdanning gjennom det meste av verden. Bachelorgrader kan opptjenes ved statlige universiteter, ved private universiteter, ved community colleges og via online universiteter. Ledelse studier kan forberede studentene for en lederstilling i en rekke organisasjoner, inkludert regjeringen. Mange programmer lar studentene å spes… Les mer

En bachelorgrad er en fire-årig lavere grad og er standarden for høyere utdanning gjennom det meste av verden. Bachelorgrader kan opptjenes ved statlige universiteter, ved private universiteter, ved community colleges og via online universiteter.

Ledelse studier kan forberede studentene for en lederstilling i en rekke organisasjoner, inkludert regjeringen. Mange programmer lar studentene å spesialisere seg i et område av sine valg, for eksempel økonomi, markedsføring, økonomi eller regnskap.

Noen av de beste universitetene i Latin-Amerika er basert i Brasil, et land som har mer enn 2000 høyere utdanningsinstitusjoner. Universiteter i Brasil kan deles opp i følgende grupper: Føderale regjeringen klarte universiteter, statlige myndigheter kontrollerte universiteter, kommunale myndigheter administrerte universiteter og private universiteter.

Det er den største byen i Brasil, og dette har sett et system av en rekke offentlige og private høyere utdanning læring sentre. Noen av de globalt anerkjente universiteter som University of Sao Paulo, er pavelige katolske universitetet i Sao Paulo og Sao Paulo State University ligger her.

Deltid Bachelorgrad program i Ledelse i São Paulo i Brasil

Minimér
Relaterte studiefelter
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
Centro Universitário Salesiano de São Paulo (UNISAL)
São Paulo, Brasil

Den UNISAL Administration Kurset har som sentral akse entreprenørskap og entreprenørielle ferdigheter.

Den UNISAL Administration Kurset har som sentral akse entreprenørskap og entreprenørielle ferdigheter. -
Bachelor
Deltid
8 semestre
Portuguese (Brazil)
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre

Relaterte studiefelter