BACHELORSTUDIES

Bachelorgrad programmer i Ledelse i Danmark

Effektive ledere er avgjørende for alle typer stillinger på ulike nivåer gjennom offentlige og private organisasjoner. Bachelor of Management nyutdannede er kvalifisert for faglige stillinger innen økonomi, menneskelige ressurser, markedsføring, jus, helsevesen administrasjon, innkjøp, detaljhandel og mer. En tilpasningsdyktig og givende lavere studien banen, Bachelor of Management-programmer i Danmark er et utmerket valg for de som ønsker å spole spore sine karrierer fra entry-level til lederstillinger, eller for de som ønsker å fortsette sin utdanning med en Master 's grad i fremtiden.

For å forstå trafikken på en organisasjon og hvordan du kan ta viktige avgjørelser innenfor bedriftsøkonomi, forbereder en Bachelor of Management-programmet ved en høyskole i Danmark studentene for karriere suksess.Bachelor of Management-programmer ved universiteter og handelshøyskoler i Danmark er noen ganger også tilbys på ikke-heltidsstudium tidsplaner, slik at elevene kan gjøre det meste av sin tid studerte ved enten å delta i en akselerert kurs, eller studere deltid mens du arbeider.

Hvis du vil vite mer om hvordan en Bachelor of Management fra universitet eller handelshøyskole i Danmark kan hjelpe deg å oppfylle dine karrieremål, bla ned og klikk for å lese mer. Du kan også be om informasjon som skal sendes til deg direkte fra høyskoler av ditt valg i Danmark ved å bare ta ett minutt å fylle ut raskt og enkelt webskjema!

3 Resultater i Ledelse, Danmark Filter

Bachelor of Value Chain Management

VIA University College
Bachelor
sep. 2020
<
Heltid studier
<
7 semestre
Engelsk
Campus

3½-årig bachelorprogram undervist på engelsk med fokus på hvordan å analysere, forbedre og innovere verdikjeder i globale forretningsmiljøer.

Les mer

Bachelor i Global Management and Manufacturing (BIng)

University of Southern Denmark
Bachelor
sep. 2020
<
Heltid studier
<
7 semestre
Engelsk
Campus

Med en bachelor i ingeniørfag i Global Management and Manufacturing, kan du starte et nytt selskap hvor som helst fra Alaska til New Zealand. Du vil være ansvarlig for organis ...

Les mer

Bachelor i markedet og ledelse antropologi

University of Southern Denmark
BSc
sep. 2020
<
Heltid studier
<
6 semestre
Engelsk
Campus

Ferdigheter og kompetanse som du kjøper i dette programmet er de som organisasjoner og bedrifter er på jakt etter blant høyt utdannede ...

Les mer