BACHELORSTUDIES

Bachelorgrad programmer i Ledelse i Tyrkia

En bachelor 's graden tildeles på vellykket gjennomføring av en lavere faglig program. Det er ofte det første grad en student mottatt i hans eller hennes akademiske karriere. Det tar vanligvis fire år med fulltidsstudier å tjene en bachelorgrad.

Management-programmer bidra til å forberede studentene på entry-level stillinger ved å lære ulike styringsprinsipper. Dette omfatter ofte problemløsning, organisatorisk atferd og beslutningstaking. Management kurs kan også fokusere på å lære de lederegenskaper som trengs for å bli en leder.

Tyrkia, offisielt Republikken Tyrkia er en transkontinentale land, ligger det meste på Anatolia i Vest-Asia og på Øst-Trakia i Sørøst-Europa. Mange tyrkiske universiteter (både offentlige og private) deltar i pan-europeiske studentutveksling (Sokrates, Erasmus, og lignende). Noen har også avtaler med ikke-europeiske universiteter, også.

Bachelorgrad program i Ledelse i Tyrkia

3 Resultater i Ledelse, Tyrkia Filter

Bachelor i bedriftsøkonomi og ledelse

Budapest Metropolitan University
BBA
<
Heltid studier
<
7 semestre
Engelsk
Campus

Suksessen har mange komponenter. Hvis du vil lykkes i virksomheten, bør du være klar til å tenke stor, kunne forstå vidtgående prosesser og ha analytiske, organisatoriske og l ...

Les mer

Bachelor i ledelse

Bilkent University
Bachelor
sep. 2020
<
Heltid studier
<
4 år
17 juli 2020
Engelsk
Campus

Institutt for ledelse utdanner potensielle ledere til å ta på seg utfordringene som følge av konkurransevilkårene i den internasjonale næringslivet.

Les mer

BA i Management Information Systems

Ozyegin University
BA
sep. 2020
<
4 år
Engelsk
Campus

Den bachelor Management Information Systems Programmet tar sikte på å dyrke toppnære kandidater som er i stand til å tilfredsstille behovene til bedrifter for å skape, lagre, ...

Les mer