BACHELORSTUDIES

Bachelorprogrammer i Ledelse i Friedrichshafen Tyskland

En bachelor 's graden tildeles på vellykket gjennomføring av en lavere faglig program. Det er ofte det første grad en student mottatt i hans eller hennes akademiske karriere. Det tar vanligvis fire år med fulltidsstudier å tjene en bachelorgrad.

I et management program, kan studentene lære viktige virksomheten ferdigheter, som kommunikasjon, selvrefleksjon, planlegging og teambygging. Mange programmer også fokus på etikk og kulturelle forskjeller på arbeidsplassen. Disse temaene ofte hjelpe studentene forberede for en entry-level posisjon i ledelse etter sine studier.

Tyskland, offisielt Forbundsrepublikken Tyskland, er en føderal parlamentarisk republikk i Vest-Sentral-Europa. Landet består av 16 stater, og dens hovedstad og største by er Berlin.

Beste studieprogrammer Bachelorgrad i Ledelse i Friedrichshafen i Tyskland

2 Resultater i Ledelse, Friedrichshafen Filter

Bachelor i økonomi | Bedriftsledelse

Zeppelin University
Bachelor
<
Fulltid
<
3&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelsk
Tysk
Campus

Mer enn noen gang konfronteres ledere og entreprenører med krav som ikke lenger kan løses med de klassiske forretningsfunksjonene alene. Den tradisjonelle lederopplæringen når ...

Les mer

Bachelor i kommunikasjon

Zeppelin University
Bachelor
<
Fulltid
<
4 år
Tysk
Campus

For forskere. Grunnleggere. Klar drømmer. Kuratorer. Konsulent. Dramatikere. Tekstforfatter. Kultur Manager. Sosiale ingeniører. Musikkbehandling. Tenkte ledere. Media grunnle ...

Les mer