BACHELORSTUDIES

Bachelorgrad studier i Ledelse i Fort Myers USA

En bachelor 's graden tildeles på vellykket gjennomføring av en lavere faglig program. Det er ofte det første grad en student mottatt i hans eller hennes akademiske karriere. Det tar vanligvis fire år med fulltidsstudier å tjene en bachelorgrad.

Management-programmer bidra til å forberede studentene på entry-level stillinger ved å lære ulike styringsprinsipper. Dette omfatter ofte problemløsning, organisatorisk atferd og beslutningstaking. Management kurs kan også fokusere på å lære de lederegenskaper som trengs for å bli en leder.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Fort Myers, serverer Florida som et viktig handelssentrum på den store stat skyldte sin utbygd infrastruktur som inkluderer en internasjonal flyplass. Byen har fire store videregående skoler i tillegg til ulike offentlige skoler finnes her. De tre største universiteter og to høyskoler funnet her tilbyr et bredt spekter av programmer i ulike yrker.

Beste skoler Bachelorgrad program i Ledelse i Fort Myers i USA

2 Resultater i Ledelse, Fort Myers Filter

Bachelorgrad i offentlig tjeneste administrasjon

Southern Technical College
Bachelor
sep. 2020
<
Heltid studier
<
176 uker
Engelsk
Campus

Verden trenger sterke, kunnskapsrike ledere som er dedikert til å hjelpe andre. Ofte de som holder offentlige tjeneste grader er den mest kvalifiserte. I Public Service og Adm ...

Les mer

Bachelorgrad i ledelse

Southern Technical College
Bachelor
sep. 2020
<
Heltid studier
<
176 uker
Engelsk
Campus

På Southern Technical College, kan du slå din naturlige lederegenskaper til en karriere. Forbered deg på en karriere som kan ta deg steder med en bachelorgrad i ledelse. Dette ...

Les mer