Bachelorprogrammer i Ledelse i Keuka Park USA

En Bachelor 's grad kan lede pedagogiske dører, gir mulighet for karriereutvikling, eller legge grunnlaget for jakten på en avansert grad. Vårt mål er å hjelpe potensielle studenter navigere programmet utvelgelsesprosessen vellykket. Vi gjør ting enkelt ved å effektivisere søket.Nyutdannede av Bachelor in Management vil være i stand til å holde ulike lederstillinger i et bredt spekt… Les mer

En Bachelor 's grad kan lede pedagogiske dører, gir mulighet for karriereutvikling, eller legge grunnlaget for jakten på en avansert grad. Vårt mål er å hjelpe potensielle studenter navigere programmet utvelgelsesprosessen vellykket. Vi gjør ting enkelt ved å effektivisere søket.

Nyutdannede av Bachelor in Management vil være i stand til å holde ulike lederstillinger i et bredt spekter av bransjer. Studentene vil bli undervist ulike fag, inkludert ledelse, finans, organisatorisk atferd eller økonomi. Dette vil bli gjort med den hensikt å oppnå riktig koordinering av mennesker og ressurser i en organisasjon.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Beste skoler Bachelorgrad program i Ledelse i Keuka Park i USA

Minimér
Keuka College
Keuka Park, USA

Keuka College ledelse programmet gir studentene en mulighet til å forberede seg til å anta nøkkelroller i et bredt spekter av forretningsprosjekter.

Keuka College ledelse programmet gir studentene en mulighet til å forberede seg til å anta nøkkelroller i et bredt spekter av forretningsprosjekter. -
Bachelor
Heltid studier
Engelsk
Campus
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here