BACHELORSTUDIES

Bachelorgrad studier i Ledelse i Rochester USA

En bachelorgrad er en post-sekundær grad tildelt etter fullført 120 studiepoeng. Det tar vanligvis åtte semestre for å fullføre en bachelorgrad. Når du skal fylle en lavere kurs, kandidatene må studere generelle kurs og valgte en stor bestemt emne. En bachelorgrad kan også kalles en Baccalaureate i visse land.

Når innrullert i et management program, kan studentene gis mulighet til å få en grunnleggende forståelse av ledelse konsepter og teknikker, som kan være svært givende som det kan forberede dem for en karriere i en rekke virksomheter.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Roanoke, er en selvstendig by som ligger i Commonwealth of Virginia. Høyere utdanning institutter i byen kjøre to år og fire år studieprogrammene i en rekke tilfeller.

Topp Bachelorgrad program i Ledelse i Rochester i USA

2 Resultater i Ledelse, Rochester Filter

Bachelor of Science i bedriftsøkonomi

Medaille College
BSc
18 May 2020
<
Heltid studier
<
4 år
18 May 2020
Engelsk
Campus

Business Administration pensum er designet for å gi studenten den praktiske, så vel som den teoretiske kunnskapen og læringserfaringene som kreves for å lykkes i et forretning ...

Les mer

Bachelor i ledelse

RIT Kosovo™
Bachelor
sep. 2020
<
Heltid studier
Engelsk
Campus

Ledelseskonsentrasjonen forbereder studentene for ledelse og spesialistkarriere i en rekke bedrifter og organisasjoner. Studentene utvikler ferdighetene og konseptene som tren ...

Les mer