BACHELORSTUDIES

Bachelorgrad programmer i Ledelse i Springfield USA

En Bachelor 's grad kan lede pedagogiske dører, gir mulighet for karriereutvikling, eller legge grunnlaget for jakten på en avansert grad. Vårt mål er å hjelpe potensielle studenter navigere programmet utvelgelsesprosessen vellykket. Vi gjør ting enkelt ved å effektivisere søket.

Ledelse studier kan forberede studentene for en lederstilling i en rekke organisasjoner, inkludert regjeringen. Mange programmer lar studentene å spesialisere seg i et område av sine valg, for eksempel økonomi, markedsføring, økonomi eller regnskap.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Springfield er den tredje største byen i delstaten Missouri og fylket sete for Greene County. Springfield har flere høgskoler og universiteter i byen med Missouri State University (MSU) som staten 's nest største universitet med drøyt 20 000 studenter.

Beste skoler Bachelorgrad i Ledelse i Springfield i USA

1 Resultater i Ledelse, Springfield Filter

Ledelsen større

Drury University
Bachelor
<
Heltid studier
Engelsk
Campus

Ledelse handler om å organisere og koordinere arbeidet, sette mål og utvikle strategier. Men ledelsen er også om å handle med integritet, trene lederskap, og heve bar av profe ...

Les mer