436 Bachelor Programmer i Ledelse 2024

Bachelor Programmer i Ledelse 2024Filter
    • Lisle, USA

    Deltid

    2 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Benedictine Universitys fullstendig Bachelor of Arts in Management grad gir deg en helhetlig forståelse av forretningsadministrasjon ved å utforske flere viktige forretningsfunksjoner for å hjelpe deg å bli en effektiv og effektiv leder i dagens komplekse organisasjonslandskap.

    • Online

    Fulltid, Deltid

    48 måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Hos IU får du ferdighetene som hjelper deg effektivt å administrere oppgaver, skape kultur og lede endring i enhver organisasjon. For å maksimere oppbevaringen din, legger dette bachelorprogrammet vekt på en praktisk tilnærming. Så du vil lære av bransjeeksperter, få myke ferdigheter og spesifikk innsikt. Dette er hvordan du vil forstå globale økonomiske trender, tilpasningsstrategier og lederskap på et dypere nivå. Ved å tjene en bachelorgrad i ledelse kan du ta på deg komplekse oppgaver – for eksempel digitale transformasjonsprosjekter – og få det til å se enkelt ut. Og det vil være enkelt fordi du vil ha kunnskapen og erfaringen til å skape suksess i alle retninger karrieren tar deg. Nå kan du lære av de beste og få et konkurransefortrinn i din nye karriere, og du kan gjøre alt på nettet.

    • Denpasar Selatan, Indonesia

    Fulltid

    4 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    • Grenoble, Frankrike

    Fulltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Grenoble IAE bachelor i ledelse er både det tredje året av en økonomi og ledelse grad og det første trinnet i vår Graduate School of Management Pathway . Dens kall er å gjøre det mulig for studentene å tilegne seg grunnleggende lederferdigheter som forberedelse til en mastergrad i ledelsesvitenskap, noe som resulterer i spesialiserte eller generalistiske lederstillinger. Alle aspekter av ledelsen dekkes fra et teknisk perspektiv, men også gjennom en konseptuell tilnærming rettet mot å utvikle fordomsfrihet og evne til å tenke som er nøkkelen til lederstillinger. Den ett-årige bachelor i ledelse er beregnet på studenter som allerede har fullført 120 studiepoeng i et forretningsrelatert fag og har et minimum B2-sertifisert nivå på engelsk.

    • Livingston, USA

    Fulltid, Deltid

    3 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Gå inn i en karriere i ledelse gjennom University of West Alabama's Bachelor of Business Administration grad i ledelse. Når du går gjennom programmet, vil du være forberedt på å navigere i et mangfoldig utvalg av bransjer når du klatrer opp stigen til en lederstilling.

    • Haarlem, Nederland

    Fulltid

    4 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Digital transformasjon er relatert til prosessen med integrering av digitale teknologier i alle aspekter av virksomhet og organisasjoner, inkludert forretningsmodell, prosesser og produkter. Det innebærer også endringer i organisasjonsstrukturer og menneskelige ressurser. I en bredere forstand refererer Digital Transformation Management til strategiene, planleggingen og koordineringen av digitale transformasjonsprosesser.

    • Online USA

    Fulltid, Deltid

    8 uker

    Fjernundervisning

    Engelsk

    I den online BA i ledelse og ledelse grad ved Concordia University, St. Paul, kommer ledelsesfunksjonene til liv gjennom eksperimentelle kurs som får deg til å lede et team, lede et komplekst prosjekt og veilede en organisasjon gjennom innovative endringer.

    • Barcelona, Spania

    Fulltid

    3 år

    På universitetsområdet

    Engelsk, Fransk, Spansk

    Bachelor i ledelse fra TBS Education er en offisiell fransk universitetsgrad for høyere utdanning i internasjonal virksomhet og forretningsadministrasjon, spesielt innen ledelse og markedsføring. Rettet mot studenter som har fullført sin videregående utdanning, utstyrer denne internasjonale business-graden dem med alle ressursene til en ledende akkreditert handelshøyskole. Det gir også nyutdannede en startplattform for å lykkes i den profesjonelle verden.

    • Bratislava, Slovakia

    Fulltid

    3 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Hovedbetingelsen for å oppgradere og oppnå bachelorgraden er å bestå statseksamen. Kun studenter som har levert bacheloroppgaven til forsvaret og bestått alle de obligatoriske emnene og obligatoriske selektivemnene kan søke opp til statseksamen. Bacheloroppgaveforsvaret er hoveddelen av statseksamen. Ved FM CU er også eksamen fra Ledelsen og fra Økonomi og finans en del av de statlige eksamenene på bachelornivå.

    • Berlin, Tyskland
    • Iserlohn, Tyskland
    • + 2 more

    Fulltid

    6 semestre

    På universitetsområdet

    Engelsk, Tysk

    Som leder for morgendagen er gründertenking og handling de mest verdifulle verktøyene dine. Et vellykket fullført program i forretningsadministrasjon er din billett til en karriere i privat sektor. Våre kandidater liker de beste jobbmulighetene, takket være den praktiske erfaringen de får tidlig.

    • Toulouse, Frankrike
    • Barcelona, Spania
    • + 2 more

    Fulltid

    3 år

    På universitetsområdet

    Engelsk, Fransk, Spansk

    TBS Bachelorstudiet er et 3-årig lederutdanningskurs med et yrkesfaglig og tverrkulturelt fokus. Kurset tar sikte på å gi fremtidige kandidater ledelseskompetansen som trengs for å møte forretningskravene til selskaper i Frankrike og rundt om i verden. Programmet tilbyr 3 år med verdifulle erfaringer og møter bygget rundt en læreplan som gir hver student mulighet til enten å fortsette studiene eller gå rett inn i en givende profesjonell karriere.

    • Munich, Tyskland

    Fulltid

    3 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    • Madrid, Spania
    • Valencia, Spania

    Fulltid

    4 år

    På universitetsområdet

    Spansk

    Offisiell grad i Business Administration and Management tilegner seg de nødvendige ferdighetene for å være en stor referanseprofesjonell for bedrifter. Tren deg selv i forretningsstrategi og ledelse, menneske- og driftsledelse, finans og økonomi, slik at du kan lede enhver organisasjon, nasjonal og internasjonal.

    • Birkirkara, Malta

    Fulltid, Deltid

    3 år

    Blandet, Fjernundervisning, På universitetsområdet

    Engelsk

    En av hovedfordelene med GBSB Globals Bachelor of Business Administration og Digital Innovation in Europe er den modulære utformingen av læreplanen. Denne tilnærmingen gjør det mulig for studentene å fokusere på studieområdet de brenner for, samtidig som de oppnår generell forretningssans. Denne strukturen gir studentene rom til å svinge fra ett felt til et annet: fra økonomi til markedsføring, fra markedsføring til entreprenørskap. Studentene har også muligheten til å studere hvordan virksomheten håndteres i forskjellige regioner i verden, lære å utvikle en større kulturell intelligens og bevissthet, og effektivt arbeide med mennesker fra hele verden.

    • Davenport, USA

    Fulltid

    4 år

    Fjernundervisning, På universitetsområdet

    Engelsk

    Om målet ditt er å starte en liten bedrift, administrere en detaljhandelskjede eller ledeteam i et multinasjonalt Fortune 500-selskap, har St. Ambrose et program for å hjelpe deg med å nå dine mål.