BACHELORSTUDIES

Bachelorprogrammer i Luksusledelse i Frankrike

En Bachelor 's grad kan lede pedagogiske dører, gir mulighet for karriereutvikling, eller legge grunnlaget for jakten på en avansert grad. Vårt mål er å hjelpe potensielle studenter navigere programmet utvelgelsesprosessen vellykket. Vi gjør ting enkelt ved å effektivisere søket.

Et program i luksus ledelse lærer elevene særegen av luksus markedet og hvordan håndtere og markedsføre produktene. Kurs ofte fokus på nåværende og fremvoksende markeder og forbrukere, samt de ulike industrisegmenter.

Frankrike et ypperlig system for høyere utdanning til ikke bare sine borgere, men også utlendinger. Landet 's dynamisk kultur tiltrekker seg utenlandske studenter og de som er interessert i å forfølge internasjonale kurs. Frankrike har en tradisjon for vitenskapelig og teknologisk innovasjon. Dette sikrer at forskere utnytte sin kreativitet.

Bachelorgrad program i Luksusledelse i Frankrike

2 Resultater i Luksusledelse, Frankrike Filter

Bachelor i mote og luksus administrasjon av detaljhandel

The American Business School of Paris
Bachelor
<
Heltid studier
<
3 år
Engelsk
Campus

Velg en bachelorgrad program som vil sikre fremtidig suksess i verden av internasjonal mote og luksus detaljhandel

Les mer

Bachelor Luxury - Trade Trades

Institut Supérieur de Marketing du Luxe
Bachelor
mars 2020
<
Heltid studier
<
3 år
Fransk
Campus

Dette programmet oppfyller behovene til merkevarer i kommersielle profiler, tilpasset utfordringene fra det 3. årtusen. Sistnevnte må dyrkes, polyglot, technophile, flerkultur ...

Les mer