BACHELORSTUDIES

Bachelorgrad studier i Luksusledelse i Nederland

En bachelor 's graden tildeles på vellykket gjennomføring av en lavere faglig program. Det er ofte det første grad en student mottatt i hans eller hennes akademiske karriere. Det tar vanligvis fire år med fulltidsstudier å tjene en bachelorgrad.

Et program i luksus ledelse lærer elevene særegen av luksus markedet og hvordan håndtere og markedsføre produktene. Kurs ofte fokus på nåværende og fremvoksende markeder og forbrukere, samt de ulike industrisegmenter.

Folk, språk og kultur i Nederland er referert til som "Dutch ". En moderne europeisk land i dag, bevart Nederland sin svært internasjonal karakter og er kjent for sin liberale mentalitet. Nederland har mange universiteter. Landet har nylig konvertert sine egne titler til bachelor / master system.Det er to typer universiteter: Akademiske (fokusere mer på teoretisk kunnskap, aka "Universiteit ") eller Applied Sciences (fokusere mer på praktisk kunnskap, aka "Hogeschool ")

Bachelorgrad program i Luksusledelse i Nederland

2 Resultater i Luksusledelse, Nederland Filter

BA (Hons) motebransjen

Amsterdam Fashion Academy
BA
<
Heltid studier
<
3&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelsk
Campus

Fashion forretnings arbeidsplasser er avgjørende for fortsatt vekst i driftsinntekter og samlede suksess i moteindustrien og den globale økonomien som helhet.

Les mer

Internasjonale studier business management i luksusvarer

EuroPort Business School
Bachelor
<
Heltid studier
<
4 år
Engelsk
Campus

Luksus industrien har doblet i størrelse i løpet av de siste 10 årene, noe som reflekterer en stadig mer global tilstedeværelse. Europort Business School gir studentene en ful ...

Les mer