Filter
Bachelorgrader
Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste 2 Bachelorgrader i Malerkunst 2019

Tjene en Bachelor i Maleriet er en ideell mulighet for folk som ønsker å studere et mangfoldig sett av synspunkter omkring malerkunsten. Studenter som får en grad i maleriet kan bli velstående og respekterte artister med en rekke overførbare ferdigheter. Når studentene har uteksaminert med en Bachelor i maleri, kan de finne arbeid innen skulptur, fotografi og tegning.

Hva er en Bachelor i maleri? Denne graden er videreutdanning som vil utstyre studentene med kunnskap nødvendigheter som presentasjon og utstilling, sosialt engasjement, samarbeid og mappeevaluering. Studentene skal også lære de grunnleggende byggesteinene i maleri, for eksempel påføring av maling og beslektede kjemiske fargestoffer til lerreter og andre materialer. Enkeltpersoner kan jobbe mot yrker som forbedrer kreativitet og oppmuntre uttrykk for ideer, følelser og indre visjoner.

Det er mange grunner til å velge å få en bachelorgrad i maleriet. Programmet lærer en rekke ferdigheter, som for eksempel grafisk design, maleri, skulptur, grafikk, digital bildebehandling og interaktiv design. I tillegg en bachelor i dette området gjør at enkeltpersoner til å utvikle de intellektuelle og kreative ferdigheter som var nødvendige for å lykkes i globale design- og kunstmiljøene.

Kostnadene varierer avhengig av skolen, og programmet lengde varierer mellom ett og tre år. Det er viktig at du tilstrekkelig undersøke studium for å sikre at programmet tilbys passer dine mål.

Nyutdannede er i høy etterspørsel for en rekke stillinger, for eksempel museums kuratorer, gallerister, arkivarer, kunsthistorikere og bibliotekarer, samfunnet art directors, tilskudd spesialister, kunstkritikere og kunsttakstmenn. Studentene skal utvikle ferdigheter som trengs for å ta opp spørsmål knyttet til selvutfoldelse, restaurering, og replikering.

Mange internasjonale alternativer er tilgjengelige for programmet fra en rekke universiteter. Online kurs er et ideelt valg for de som bor i avsidesliggende områder rundt om i verden med liten tilgang til et anlegg. Internett-baserte alternativer også imøtekomme til enkeltpersoner som trenger en fleksibel timeplan. For å komme i gang med et kurs, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:

2 Resultater i Malerkunst

Edna Manley College of the Visual and Performing Arts

Maleriet Programmet gir mulighet til å utforske de ulike mulighetene for samtidskunst praksis og tverrfaglig eksperimentering. ... [+]

Bachelor i Maleri

Maleriet Programmet gir mulighet til å utforske de ulike mulighetene for samtidskunst praksis og tverrfaglig eksperimentering. Studentene får innføring i tradisjonelle og moderne tilnærminger til maleriet. Det legges vekt på å utvikle personlige visuelle vokabular med sterk kritisk tenkning og tekniske ferdigheter.

Innleggelser kriterier:

Minimum fem (5) CXC fag med karakterer 1 til 3 (grad 3 etter 1998) eller minimum fem (5) GCE 'O' nivå med karakterene A til C. Være minst 17 år gammel på tidspunktet for opptak. Norsk språk på CXC / GCE nivå (eller tilsvarende) er obligatorisk for alle søkere. Visual Arts på CXC / GCE nivå (eller tilsva... [-]
Jamaica Kingston
September 2019
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Northern Arizona University

Dette grad utnytter NAU studiofasiliteter å venne elevene til å jobbe i studio miljøer. Studentene skal lære viktige teknikker, analyse av materialer, planlegging, kritik ... [+]

Tilgjengelige vekt områder:

Keramikk - Vekt Maleri - Vekt Grafikk - Vekt Skulptur - Vekt

Dette grad utnytter NAU studiofasiliteter å venne elevene til å jobbe i studio miljøer. Studentene skal lære viktige teknikker, analyse av materialer, planlegging, kritikk, globale påvirkninger og mer.

Hva kan jeg gjøre med en Bachelor of Fine Arts i Studio Art?

Hver artist svever på to fløyer-fantasi og håndverk. Hvis du kan forestille engler lengsel å fly, kan vi hjelpe deg å sette dem fri. Bli med en av våre programmer i keramikk, maleri, grafikk, eller skulptur og se hvor ditt talent kan ta deg.

Utvikle din håndverket i små klasser som garanterer tett samspill med fakultetet. Våre studio fasiliteter gir alt du trenger for å lage kunst - bortsett fra din personlige visjon. Studer mestere, utforske kritisk stipend, og skape visuelle objekter i en rekke medier. Bygge selvtillit med en nødvendig en person utstilling, presentasjon og muntlig forsvar. Du vil oppgradere forberedt for livet av en arbeidsgruppe artist eller for yrker innen kunstrelaterte felt. Vårt balansert program av studien vil også fullt forberede deg til masterstudier.... [-]

USA Flagstaff
September 2019
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk