close

Filtre

Se resultater

Bachelorgrad programmer i Matsikkerhet Sør-Amerika 2021

En Bachelor 's grad kan lede pedagogiske dører, gir mulighet for karriereutvikling, eller legge grunnlaget for jakten på en avansert grad. Vårt mål er å hjelpe potensielle studenter navigere programmet utvelgelsesprosessen vellykket. Vi gjør ting enkelt ved å effektivisere søket. Fordi mat er en grunnleggende livsnødvendig, må den holdes trygt fra forurensning å forebygge sykdom el… Les mer

En Bachelor 's grad kan lede pedagogiske dører, gir mulighet for karriereutvikling, eller legge grunnlaget for jakten på en avansert grad. Vårt mål er å hjelpe potensielle studenter navigere programmet utvelgelsesprosessen vellykket. Vi gjør ting enkelt ved å effektivisere søket.

Fordi mat er en grunnleggende livsnødvendig, må den holdes trygt fra forurensning å forebygge sykdom eller infeksjon. Mattrygghet spesialister har til oppgave å observere og teste smaksprøver for å sikre integriteten til produkter for å beskytte befolkningen.

Sør-Amerika Den grenser i vest til Stillehavet og i nord og øst av Atlanterhavet, Nord-Amerika og det karibiske hav ligger i nordvest. Det inkluderer tolv suverene stater Argentina, Bolivia, Brasil, Chile, Colombia, Ecuador, Guyana, Paraguay, Peru, Surinam, Uruguay og Venezuela - og to ikke-suverene områder - Fransk Guyana, en oversjøisk territorium Frankrike, og Falklandsøyene , et britisk oversjøisk territorium. I tillegg til dette, kan Trinidad og Tobago og theABC øyene i Nederland også betraktes som en del av Sør-Amerika.

Bachelorgrad studie i Matsikkerhet Sør-Amerika

Minimér
format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Populært Seneste Tittel
  • Populært
  • Seneste
  • Tittel
UNJu Universidad Nacional De Jujuy
Jujuy, Argentina

Gjennom sin kunnskap vil Bachelor of Food Science kunne jobbe med: Planlegging og tilsyn med helse og hygiene til virksomheter og utstyr relatert til produksjon og markedsføri ... +

Gjennom sin kunnskap vil Bachelor of Food Science kunne jobbe med: Planlegging og tilsyn med helse og hygiene til virksomheter og utstyr relatert til produksjon og markedsføring av matvarer. Tolkning av analyseresultater og bestemmelse av kvalitet og evne til forbruk og kommersialisering av mat, når det gjelder opprinnelse, utarbeidelse og konservering. Undervisning og vitenskapelig forskning i private eller offisielle institusjoner. Laboratoriet arbeider for fysisk, kjemisk og biologisk analyse for å bestemme graden av forurensning av råvarer og matvarer. -
Bachelor
Spanish (Argentina)
feb. 2022
Campus