$close

Filtre

Se resultater

Bachelorgrader i Matteknologi Midtøsten 2022

En bachelorgrad er en grad tildelt av universiteter og høyskoler. For å oppnå en bachelorgrad må du frøst fullføre de nødvendige kursene som kan vare i tre til syv år, avhengig av hvilken institusjon du studerer ved. Midt-Østen har unik mangfoldig befolkning fylt med et mylder av politiske, kulturelle og religiøse identiteter. I denne innstillingen, studentene har mulighet til å lære f… Les mer

En bachelorgrad er en grad tildelt av universiteter og høyskoler. For å oppnå en bachelorgrad må du frøst fullføre de nødvendige kursene som kan vare i tre til syv år, avhengig av hvilken institusjon du studerer ved.

Midt-Østen har unik mangfoldig befolkning fylt med et mylder av politiske, kulturelle og religiøse identiteter. I denne innstillingen, studentene har mulighet til å lære første hånd om historiske kulturer og imperier basert i regionen.

Bachelorgrad i Matteknologi Midtøsten

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
MSc
$format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Populært Seneste Tittel
  • Populært
  • Seneste
  • Tittel
جامعة القدس
Abu Dis, Palestina

Matindustrien er avhengig av et bredt spekter av prosesser for å produsere den store mengden mat vi ser i dag. Food engineering bruker prinsippene kjemi, mikrobiologi og engin ... +

Matindustrien er avhengig av et bredt spekter av prosesser for å produsere den store mengden mat vi ser i dag. Food engineering bruker prinsippene kjemi, mikrobiologi og engineering for å designe matproduksjonsprosesser. Undervisningsplanen for Food Engineering Department fokuserer på å gi studenten ferdighetene og konseptene knyttet til matteknikk og teknologi, som fokuserer på å utvikle nye matvarer, designe prosesser for å produsere disse matvarene, velge emballasjemateriale, studere holdbarhet og sensorisk evaluering av produktet. Design og kontroll av virksomhet i matfabrikker, metoder for produksjon av funksjonelle matvarer, kvalitetskontroll av matvarer, i tillegg til administrasjon av matfabrikker og metoder for markedsføring av matvarer. I tillegg til de mikrobiologiske og kjemiske testene, vil studenter i matteknikk studere grunnleggende fenomener som er direkte relatert til produksjon av matvarer og deres egenskaper. Instituttets undervisningsplan kvalifiserer sine kandidater til å gjennomføre flere og varierte oppgaver i næringsmiddelindustriene som har blitt en industri som kombinerer høyteknologi og flere prosesser basert på biokjemi og teknologi. Food Engineering Department er preget av det faktum at det vil kvalifisere sin kandidat til å jobbe innen bioteknologi (bioteknologi) og matindustri. I tillegg til å jobbe i forskjellige grener av næringsmiddelindustrien og bioteknologien, vil instituttets kandidater være kvalifiserte til å arbeide også innen farmasøytisk og kosmetisk industri, og innen forskning innen forskningsinstitusjoner som er interessert i biovitenskap og miljøteknikk. De vil også kunne jobbe i institusjoner som er opptatt av kontroll av næringsmiddel- og bioteknologiindustrien (Institution for Standards and Metrology). De vil også kunne jobbe i konsulentfirmaer som er opptatt av mat- og miljøutvikling. -
Bachelor
Arabisk
Campus